Чопські митники знайшли цигарки у боксі поглибленого огляду автомобіля

admin 13.08.2012 13:24 ПОДІЇ

Спроба нашого співвітчизника перевезти у незаконний спосіб тютюнові вироби та отримати прибуток з їх перепродажу за кордоном, обернулася втратою не лише товару, а й засобу для його переміщення. Так, нещодавно на митному посту «Ужгород» чопські інспектори у боксі поглибленого огляду виявили заздалегідь прихований від митного контролю 81 блок сигарет, вартістю понад три тисячі гривень.

При виїзді з України 33-річний водій «БМВ» під час проходження контролю «чесно» переконував митників, що не переміщує предмети, які підлягають обов’язковому декларуванню, тому й обрав «зелений коридор». Утім, коли інспектори більш детально перевірили іномарку, то з’ясувалося, що   конструктивні порожнини сидінь, підкрильники та бампер нашпиговані 810 пачками сигарет вітчизняного виробництва марки “JIN LING”. Доступ до сигарет став можливий після демонтажу пластмасової обшивки сидінь та захисної кришки, прикріпленої кліпсами та саморізами до днища багажника і бамперу легковика.
Відтак, за вчинення порушення митних правил, передбачені   ч.1   ст. 483   Митного   кодексу   України, відносно закарпатця складено протокол. Приховані цигарки та автомобіль марки «БМВ» (2011 року випуску), вартістю 300 тисяч гривень, вилучено до остаточного рішення судової інстанції.


Вікторія Сенгетовська,
прес-секретар Чопської митниці

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат