Доброго ранку, любі читачі!

Rionews 10.08.2012 08:44 ПОДІЇ

Бажаємо радості від усього, не засмучуйтеся, якщо щось не так. Бажаємо цікавого дня, веселих пригод і приємного вечора! А також - драйвових вам вихідних! А наразі — смакуйте запашну каву з Rionews. :)

Цитата дня: "Ніколи стільки не брешуть, як перед виборами, під час війни і після полювання". (Отто фон Бісмарк)


10 серпня 2012 року в Ужгороді — 23-25° тепла.


Прогноз на день у Закарпатті: Мінлива хмарність в горах місцями короткочасні дощі, грози. Вітер північно-західний 5-10, під час грози подекуди шквали 15-20 м/с. Температура повітря 20-25°, в горах подекуди 13-18° тепла.


Народний прогноз погоди: 10 серпня вшановується пам'ять Прохора, Никанора, Тимона і Пармена дияконів. У цей час викопують цибульки тюльпанів. У давнину помітили, що сильне мерехтіння зірок на сході сонця передвіщає дощ через два-три дні.


За православним календарем 10 серпня ІМЕНИНИ відзначають: Акакій, Настасія, Антонина, Арефа, Василь, Доримедонт, Дросида, Євстафій, Юхимія, Олена, Іван (Іоанн), Ирина, Мавра, Мойсей, Никанор, Микола, Павло, Пармен, Питирим, Прохор, Тимон і Юліан (Иулиан).


Цей день в історії

1498   — англійський король видав дослідникові Джону Каботу нагороду в 10 фунтів за відкриття Канади.
1500   — португальський мореплавець Діогу Діаш відкрив острів Мадагаскар.
1539   — Французька мова у Франції стала державною мовою замість латини.
1792   — Велика Французька революція: штурм палацу Тюїльрі, арешт Людовика XVI.
1819   — латиноамериканський революціонер Симон Болівар зайняв столицю Колумбії Боготу.
1846   — на гроші, заповідані англійським хіміком і мінералогом Джеймсом Смітсоном, відкрита перша науково-дослідна установа США — Смітсонівський інститут.
1876   — в Онтаріо (Канада) зроблений перший у світі міжміський телефонний дзвінок.
1913   — Друга балканська війна закінчилася підписанням «Бухарестського мирного договору» між Болгарією, Румунією, Сербією, Чорногорією і Грецією.
1945   — Японія оголосила про свою капітуляцію.
2003   — «Космічне одруження» російського космонавта Юрія Маленченка і громадянки США Катерини Дмитрієвої.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

"REKI MANKI" (Ужгород, вул. Корзо 5, вхід біля пабу "Кактус")
Фотопроект Нати Попової "Люди і предмети".  

Художній музей імені Бокшая
Виставка «Живописне Закарпаття» (Закарпатська школа образотворення ХХ століття).
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»
Виставка живописної секції.
Галерея працює з 11.00. до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок. Поч. о 20.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 10.00 до 18.00, експозиції —   з 10.00 до 18.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція з історії міста над Ужем та Ужгородського замку.
Експозиція духовної культури.
Виставка унікальних народних музичних інструментів.
Експозиції флори та фауни Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

У кафе "Снек" (вул. Ольбрахта) — виставка члена Закарпатської організації Національної спілки художників України Петра Шолтеса.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.

Центральна дитяча бібліотека (пл. Богдана Хмельницького, 3)
До 1 вересня — персональна виставка заслуженого працівника культури Степана Сігетія «Дерев’яні церкви Закарпаття та природа рідного краю».

«Доміон»
«Три метри над рівнем неба 2». Поч. о 12.00, 16.10; 18.20, 20.30. «Авраам Лінкольн: мисливець на вампірів». Поч. о 14.10, 22.40.

Кінотеатр «Перемога» (Мукачево, пл. Миру 3/2)
«Три метри над рівнем неба 2. Я хочу тебе». Поч. о 12.30, 16.10, 20.00, 22.10. «Льодовиковий період 4.Континентальний дрейф”. Поч. об 11.40,14.30,18.20.

Maximus Club
Latino Party! Поч. о 22.00.

Паб "Кактус"
концерт гурту «Tequila Band». Поч. о 20.00.


Що обіцяють зірки?

Овен. Незважаючи на ентузіазм і енергійність, якими ви палали, сьогодні ви можете відчути лінь і небажання робити щось взагалі. Причину, якщо захочете - знайдете. Але насправді вам досить більш серйозно підійти до розв'язування необхідного завдання. Коли у вас буде досить інформації й ресурсів - сумніву зникнуть.
Телець. Сьогодні ви виявите дуже потрібні якості на робочім місці - практичність і реалістичні погляди на життя, інтелект і розум, досить вільні погляди на морально-етичні проблеми й вільну поведінку в суспільстві. Успіх приходить у медицині й ветеринарії, у фінансових справах, але особливо - у сільському господарстві. Ваш талант буде шукати виходу в ландшафтному дизайні, декорі.
Близнюки. Сьогодні ви відчуєте себе значно краще, ніж колись. Вам повернеться віра в себе й у те, що ви робите. Скористайтеся цим часом для того, щоб просунутися ще на одну сходинку до успіху. Зовсім скоро ви відчуєте запал і ентузіазм, який вам властивий від природи і з новими силами закінчите почате. Відмінний день для зустрічей і переговорів.
Рак. Сьогодні буде не зайвим застрахувати себе підтримкою досвідченої і старшої людини чи партнера. Це вкрай важливо, адже експерт може знати те, про що теоретики навіть не догадуються. Приверніть увагу такої людини своєю ідеєю - і 50 % успіху у вас в кишені. Якщо вона зацікавиться, то сама відповістить на запитання, яке вас найбільше турбує. Постарайтеся сьогодні не тиснути на людей.
Лев. Вам сьогодні може здатися, що ваші бажання суттєво не дотягують до ваших можливостей. Будьте оптимістом. Насправді це відчуття тимчасове, а ви все-таки іноді маєте законне право побалувати себе й близьких. Чудовий день для вечірньої прогулянки. Ну, а якщо сьогодні ніяк не виходить, то за вашого бажання вихідні вийдуть на славу!
Діва. Імовірні емоційні ускладнення в родині й домашніх справах. Матиме місце вплив один на одного членів родини, батьків чи інших людей у домашньому колі. Можливо, будуть підсилюватися відданість родині, релігійні, етичні, расові чи національні почуття й патріотизм. Сімейні справи будуть вашою головною турботою.
Терези. Сьогодні ви відчуєте надзвичайний підйом раптового бажання творити й скоряти вершини. Віддайтеся цьому чудовому почуттю, адже воно здатне зарядити вас неймовірною енергією й надихнути на нові подвиги й перемоги. Будьте розважливі, але не забувайте мріяти. Саме це є прогресом, який невблаганно змушує нас рухатися тільки вперед!
Скорпіон. Ентузіазм, що зріс, вам зараз тільки на руку. Скористайтеся ним, якщо вам необхідне підвищення ставки або ви прагнете добитися кращих умов і перегляду попередніх домовленостей. Будьте впевнені - ваші плани мають гарний шанс бути реалізованими. Чудовий день для важливого дзвінка або зустрічі. Насмілюйтесь! У вас усе вийде!
Стрілець. Сьогодні на вас чекає звичайний день, однак з «відбитками» недавнього минулого. Будьте впевнені, що все, що б ви не задумали - має рівні шанси на реалізацію. Тому, якщо у вас щось не виходить, працюйте із собою, зі своєю концентрацією, волею й цілеспрямованістю. Адже нічого неможливого немає! І ви живий тому приклад!
Козеріг. Цей час чудовий для тих, хто працює в сфері мистецтва, моди, продуктів народного споживання. Адже ті ідеї, які вам прийдуть зараз, через натхнення чи випадково - це ідеї, здатні стати трендами. Не гидуйте ними. Уважно ставтеся до всіх вхідних пропозицій - у них є сенс. Особливу увага в ці дні варто приділити коханим - вони жадають тепла й можливості разом провести час, який ви здатні перетворити на справжню романтичну феєрію!
Водолій. Зараз «час збирати каміння». Тому зрослий ентузіазм - сигнал до того, що вам не можна розслаблятися. Ще трохи й ви досягнете заповітної мети. Будьте послідовні в діях і бажаннях. Адже людям подобається, коли вони можуть вас угадати, чи не так? Надайте їм таку можливість, зніміть вершки, а там уже як заманеться!
Риби. Дуже гарний період для укладання фінансових контрактів і угод - ви в цьому випадку «відіграєте першу скрипку» і зможете більшою мірою диктувати умови своїм потенційним партнерам. Ваше перебування в гарному настрої і, як наслідок, доброзичливість і щедрість принесуть свої плоди. Але є схильність переоцінити ситуацію, і через це ви можете зазнати невдач чи великих збитків - треба просто бути уважними.


А зараз — усміхніться :)

Чоловік, котрий плакав у тещі на похороні отримав Оскар за найкращу акторську гру.

Теж непогано! – Сказав зять, кинувши каменем в собаку і потрапивши в тещу.

Хорошого дня та натхнення вам! залишайтеся з нами! :)

Rionews

ТЕГИ : Доброго ранку, любі читачіцей день в історіїпогодаАфішаанекдотГороскопУжгородЗакарпаттіВікіпедія

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат