Виконавча служба стверджує: до затримки зарплат вона непричетна

27.07.2012 18:45 РАТУША

У четвер начальниця управління Державної виконавчої служби Головного управління юстиції в Закарпатській області Наталія Панова категорично спростувала заяви міського голови В. Погорєлова, з якими він виступив напередодні стосовно того, що виконавча служби, мовляв, заблокувала рахунки міської ради, через що припинилися відрахуння в Пенсійний фонд та виплати зарплат.

За словами Наталії Панової, міська рада не володіє жодними рахунками в банках, тож заблокувати неіснуючі рахунки неможливо апріорі. Тобто стверджувати, що зарплат немає через виконавчу службу є намаганням ввести ужгородців в оману й маніпулювати громадською свідомістю, наголосила начальниця ДВС ГУЮ в Закарпатській області. Згідно з рішенням Господарського суду Закарпатської області, був накладений арешт на майно Ужгородської міської ради (за інформацією БТІ, єдиним майном є адмінбудівля на Поштовій, 3) у межах суми стягнення, понад 400 тис. грн., на користь ТзОВ «Максавто».

Такий крок з боку виконавчої служби є вимушеним, оскільки міська рада проігнорувала терміни добровільного виконання судового рішення й впродовж чотирьох місяців ухилялася від його виконання. До того ж, міська рада зверталася з оскарженням до суду, який визнав дії виконавчої служби правомірними.

Принагідно Наталія Панова нагадала панові меру та його підлеглим, що, згідно зі ст. 124 Конституції України, судові рішення ухвалюються судами іменем України і є обов’язковими для виконання на всій території України. Вона також констатувала, що міська рада та її структурні підрозділи є боржниками з низки судових рішень, зокрема і рішення Європейського суду (наразі ця справа перебуває на контролі у президента, Кабміну й Мін’юсту).

«Дії Ужгородської міської ради та її голови свідчать про небажання або невміння працювати на реалізацію політики глави держави у цій площині, — сказала Наталія Панова. — На тлі тотального занепаду Ужгорода емоційні заяви мера з натяками на його політичну приналежність навряд чи додадуть електоральної підтримки правлячій партії».

Від редакції. Не зовсім зрозуміло, яку партію пані Наталія вважає правлячою. Адже такою в обласному центрі Закарпаття по суті є балогівська «ЄЦ», яка і привела до кермування Ужгородом Віктора Погорєлова, а відтак і має нести солідарну відповідальність спільно з ним за правовий хаос, руйнацію і занепад у місті у всіх сферах його життєдіяльності.

ТЕГИ : віктор погорєлов

Коментарі :


28.07.2012 09:55 Анатолій

На рахунок меріі нема про що говорити-бездарні люди, які окрім дермбану і піару нічим не займаються. Може поки майно під арештом хоч не буде змоги проводити прихватизаціі. А для Партії Регіонів наявність в лавах такого члена партіі як мер Ужгорода, який довів місто до ручки і до того ж насправді є ставлеником ЄЦ - серйозний головний біль.


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат