В УжНУ створять військову кафедру?

admin 13.07.2012 09:52 РАТУША

Із дня на день приймальна комісія продовжує підбивати підсумки вступної кампанії, а потім оголошує їх привселюдно на щоденних засіданнях.

На сьогодні УжНУ прийняв 4291 заяву на денну форму навчання. Заочне відділення отримало   525 заяв. Спеціальності, котрими найбільше цікавляться поки що не змінилися, тому ситуація стабільна.
Відповідальний секретар приймальної комісії Андрій Андрійович Горват зазначив, що згідно Правил прийому до УжНУ та Умов прийому до ВНЗ України приймальна комісія допустила до участі у конкурсі абітурієнтів, котрі із профільного предмету набрали більше 170б., а з одного іншого менше 124-ох. Такі приклади є   на таких факультетах як історичний, математичний, гуманітарно-природничий та інших.

Також на засіданні обговорювали питання створення у виші військової кафедри. Слід зазначити, що такий підрозділ існував в УжНУ на медичному факультеті   до 2010р., потім рішенням Кабміну його було закрито. Наразі готуються потрібні документи для відновлення вищезазначеної кафедри. Серед нагальних проблем в.о.ректора, професор Віталій Іванович Ніколайчук наголосив на проблемі перевезення книг, які знаходяться у церкві та покращенні життя у гуртожитках. З останнім проблем досить-таки багато, оскільки окрім студентів, аспірантів та викладачів нашого вишу там живуть й сторонні люди, котрі фактично займають чиєсь місце.


Джерело:   Мирослава Шимон, "Погляд", УжНУ

admin

Коментарі :


14.07.2012 15:01 Федор

А як на рахунок виселення Вегеша з університетського готелю?


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат