Декан економічного факультету УжНУ визнав, що брав хабарі

admin 05.07.2012 13:48 КРИМІНАЛ

Декан економічного факультету Ужгородського національного університету, якого звинуватили у хабарництві, визнав свою провину. Про це повідомив прокурор Закарпатської області Анатолій Петруня сьогодні, 5 липня, на прес-конференції в Ужгороді.

Наразі звинувачений декан на свободі. З врахуванням віку та здоровя, суд визначив запобіжну міру - заставу.
Зараз проводяться слідчі дії   на виявлення та доказу епізодів, в яких, наче б то, беруть хабарі.  
«Потім проведемо додаткові перевірки чи були ще випадки, коли він брав хабарі», - зазначив прокурор.
Крім справи декана економічного факультету, інша, що   стосується очільника факультету РГФ, знаходиться ще в суді.  
Петро МИНАЙ, KARPATNEWS.in.ua

admin

Коментарі :


05.07.2012 20:59 жителі с.Вільхівці

«На Закарпатті викрили чергового сільського голову-хабарника. Вчора у Тячівському районі Закарпаття правоохоронці затримали сільського голову, який намагався отримати хабара.
Від мешканця села Тересва надійшла заява про те, що в той самий день голова сільради с.Вільхівці, державний службовець 7-го рангу вимагав від нього хабара у розмірі 500 доларів США за надання дозволу на цілодобову роботу кафе-ресторану у с. Вільхівці.
Гроші були вилучені у приміщенні сільської аптеки, де працює дружина голови сільради, відразу після передачі їх заявником жінці за вказівкою самого сільського голови». Таку інформацію нам надала Олександра БЕРЕГОВА, KARPATNEWS.in.ua (admin 14.03.2012, 11:07).
А що далі, яка доля цієї не менш резонансної справи? Односельчани, поки-що, спостерігають за діями одних та бездіяльністю інших. За весь цей період, даний голова, перебуває на роботі   «виконує обов’язки» - ох як виконує!!! Але про це згодом ...! А, МОЖЕ ВІН І СПРАВНІ НЕ ВИНУВАТИЙ??? Тож тоді, шановні правоохоронці, проінформуйте нас, через даний сайт по цій справі, на якій стадії розгляду знаходиться, і чи взагалі така розглядається? Щоб не дай Бог, не грішили з «чесною людиною», і щоб не сумнівалися в справедливості проведених ВАМИ заходів щодо притягнення до відповідальності даної особи.


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат