Футбольна аналітика: Букмекери пророкують перемогу збірної Німеччини у півфіналі з Італією

admin 28.06.2012 15:47 ПОДІЇ

Збірна Німеччини, на думку букмекерів, є фаворитом у другому півфіналі Євро-2012, в якому суперником німців стане Італія.

William Hill виставив на перемогу німців коефіцієнт 1,91, на нічию в основний час - 3,20, на перемогу італійців - 4,50.

Bwin пропонує на перемогу збірної Німеччини коефіцієнт 1,83, на нічию в основний час - 3,40, на перемогу Італії - 4,60.

У Марафону коефіцієнт на перемогу підопічних Йоахима Лева становить 1,84, на нічию в основний час - 3,50, на перемогу італійців - 5,10.

Нагадаємо, півфінал Євро-2012 Німеччина - Італія почнеться 28 червня о 21:45 у Варшаві.

За матеріалами: Спорт Сегодня
=============================================
Анонс матчу Німеччина - Італія

У четвер, 28 червня, в поєдинку Німеччини та Італії визначиться фіналіст Євро-2012. СПОРТ bigmir)net пропонує вашій увазі анонс цього матчу.

Півфінал Євро-2012
Німеччина - Італія
Польща. Варшава. Стадіон Народний.
Початок матчу: 21:45

Арбітр: Стефан Ланнуа (Франція)
Телетрансляція: Перший національний, Футбол
Текстова трансляція - СПОРТ bigmir)net

Німеччина виграла 5 з 6 півфінальних матчів чемпіонатів Європи, але ніколи ще в офіційних поєдинках не перемагала збірну Італії. У семи матчах з німцями італійці домоглися чотирьох перемог, серед них був домашній для Німеччини півфінал Чемпіонату Світу 2006 року і фінал іспанського чемпіонату світу 1982 року.

У той же час і Італія у вирішальних поєдинках показує свій клас - жителі півдня виграли два з трьох півфіналів Євро, так жодного разу і не забивши в них.

Та й у цьому турнірі збірні були повними протилежностями. Німеччина виграла всі 4 матчі, забивши в цілому 9 голів. Італійці ж перемогли всього лише один раз - в останньому турі в матчі зі збірною Ірландії. Завдяки старанням Іспанії, яка не скатала з Хорватією результативну нічию, і прекрасній грі Буффона і Пірло, які на пару виграли серію пенальті проти Англії, Італія, яка перед турніром тричі поспіль зазнавала поразки в контрольних матчах (у тому числі і домашньому з Росією - 0:3 ), зараз ийшла в півфінал.

І не виглядає там хлопчиком для биття - Андреа Пірло є істинним лідером команди, нестаріючим її мотором. А нападники Кассано, Балотеллі і Ді Натале здатні завдати проблем будь-якій обороні.

Збірна Німеччини підтвердила статус одного з головних фаворитів Євро, ставши єдиною командою на турнірі, яка поки що вигравала у всіх своїх матчах.

І це при тому, що майбутні зірки європейського футболу Гетце і Ройс можуть розраховувати лише на короткочасне перебування на полі. Озіл і компанія стали грати в трохи більш закритий футбол, але тепер у них є на вістрі Маріо Гомес - гравець, здатний народити гол буквально з нічого, така собі реінкарнація Герда Мюллера.

На ЧС-2010 чудово виглядав Швайнтайгер, зараз же в лідери півзахисту вибився Самі Хедіра - два роки в руках Моурінйьо народили з цього футболіста справжнього майстра, здатного швидко і якісно розганяти свої і гасити чужі атаки. Як тільки Бастіан відновить свої оптимальні кондиції, Німеччину буде дуже важко здолати в центрі поля. Може бути, команда Лева як раз отримає те трохи, чого не вистачило їм два роки тому для перемоги в півфіналі.

В минулому матчі Йоахим Лев неабияк повеселив і спантеличив публіку, прибравши одразу трьох важливих гравців стартового складу Мюллера, Подольскі і Гомеса. Але Бундестім навіть не помітив підміну, перегравши Грецію.

Тож у наставника Італії з'явилося більше турбот - по-перше, і гравці відпочили, по-друге, якщо у них такі запасні, то як грати в кінцівці матчу.

У матчі з Хорватією та Іспанією Італія поплатилася за те, що, вийшовши вперед за рахунком, притискалася до своїх воріт і отримувала гол. У Англії такого не вийшло, але серія пенальті - це лотерея. І не завжди італійцям в ній щастить. Є проблеми і в складі - Крістіан Маджо дискваліфікований, тож варіативність гри постраждає. А якщо ще й де Россі не відновиться після ушкодження - взагалі може бути погано. Зате може повернутися К'єлліні.

Орієнтовні склади:

Німеччина: Нойер - Боатенг, Бадштубер, Хуммельс, Лам - Хедіра, Швайнштайгер - Озіл, Мюллер, Подольскі - Гомес

Італія: Буффон - Абате, Барцальї, Бонуччі, К'єлліні - Пірло, Маркізіо, де Россі - Монтоліво, Кассано, Ді Натале

Прогноз СПОРТ bigmir)net
Німеччина - Італія - ​​2:1


За матеріалами: СПОРТ bigmir)net

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат