Балогу та закарпатських мерів звинуватили у нарузі над пам’яттю репресованим

admin 23.05.2012 11:22 ПОЛІТИКА

Як уже повідомлялося, депутат облради від Єдиного Центру ще минулого тижня анонсував проведення 20 травня у Хусті Дня міста. Власне, у неділю це свято гучно пройшло – як повідомляє офіційний сайт Закарпатської організації Єдиного Центру, у Хусті за підтримки депутата Закарпатської обласної ради Павла Балоги відбувалися різноманітні культурно-мистецькі та спортивні заходи.

Подарунки за перемогу в конкурсі – 15 плазмових телевізорів - за підтримки депутата облради Павла Балоги отримали хустяни, котрі найкраще показали себе у знанні історії рідного міста. Наймолодшим жителям подарували величезний торт вагою в 150 кілограм, а дорослих безкоштовно пригощали 400-кілограмовим   бичком. Як відомо, Павло Балога віднедавна «активний» на виборчому окрузі №71, куди входить Хустський район, частина Іршавського та частина Тячівського районів.

На сцені у Хусті виступили гурт «Время и стекло», Наталя Валевська, Наталя Бучинська.

Водночаc 20 травня в Україні, згідно з указом Президента Віктора Ющенка від 21 травня 2007 року, третя неділя травня є День пам’яті жертв політичних репресій. Крім того адміністрації та міськвиконкоми отримали лист від Глави Адміністрації Президента України №02-01/1028 від 15.05.2012 «Про відзначення Дня пам’яті жертв політичних репресій», в якому зокрема рекомендується обмежити проведення в цей день розважально-концертних заходів, спортивних змагань.

Один із закарпатський сайтів http://karpatnews.in.ua опублікував фото із   гучного святкування у Хусті, на яких помітно присутність на сцені голови Закарпатської облради Івана Балоги, мера Ужгорода Віктора Погорєлова, мера Мукачева Золтана Лендєла.
Голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида на прес-конференції 22 травня так прокоментував «хустські святкування» у день пам’яті жертв політичних репресій: «Я не брав участі у цьому шоу. Є міська рада, яка приймає рішення. Прямого впливу ОДА на заборону проведення таких акцій не має. Нам хіба що треба було звернутися   суд. Я вважаю, що це неправильно, але це вибір кожного особисто: йти чи не йти, святкувати чи ні».

Інф. Бюро «Аналітик Контент»
Фото http://karpatnews.in.ua/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат