Експерти радять інвестувати у віскі

admin 08.05.2012 16:39 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Американська компанія радить інвестувати власні заощадження в рідкісні шотландські віскі.

Аналітична компания Alternative Asset Analysis (AAA), метою якої є інформування суспільства про появу альтернативних активів, здатних приносити прибуток, запевняє, що наразі вигідно інвестувати кошти в рідкісні шотландські віскі.

І хоча сучасний ринок інвестицій в рідкісні вина переживає не найкращі часи, проте вкладення коштів у віскі може виявитися гарною справою. Особливо для тих, хто хоче перетворити своє хобі на джерело доходу.

За запевненням ААА, інвестувати кошти слід виключно в рідкісні шотландські віскі, тому що саме раритети мають властивість додавати рік від року в ціні.

Провідний аналітик ААА Ентоні Джонсон висновок колег прокоментував так: "Багато співробітників нашої компанії задалися метою відшукати по-справжньому альтернативну стратегію вкладення грошей, яка не була б пов'язана ні з біржовими коливаннями цін на акції, ні з банками, ні з облігаціями. У цьому плані для багатьох вкладення коштів у віскі може стати виходом з ситуації, адже через декілька років вкладені зараз кошти нададуть можливість отримати істотний прибуток. І це зовсім не чутки - це факт".

За словами містера Джонсона, десять найбільш дохідних віскі з верхньої цінової категорії збільшили свою вартість на 400% в період між 2008 і 2011 роками. При тому, що для віскі, що входять до першої сотні рейтингу, складеного аналітиками ААА, прибуток склав 245%.

Українська правда. Життя

admin

Коментарі :


10.05.2012 09:15 Ігор Баран

Рідкісні ( малотиражні ) сорти існують у Шотландії тому, що наразі там нема такої дивної і вартісної оптової ліцензії на торгівлю алковиробами, яка поставила за межі закону дрібних та середніх українських виноробів. Як приклад, та ж "Леанка"


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат