Новообраний Президент Угорщини теж не приїде на саміт в Ялту

admin 04.05.2012 12:37 ПОЛІТИКА

Новообраний Президент Угорщини Янош Адер не братиме участі у саміті лідерів країн Центральної і Східної Європи у Ялті, що запланований на 11-12 травня.

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив сьогодні журналістам Надзвичайний і Повноважний Посол Угорщини в Україні Міхаль Байєр.
"Президент Угорщини був обраний 2 травня, він вступить на посаду 10 травня, тому я поки що не маю інформації (щодо участі у саміті - УНІАН). Зараз у нас тимчасовий Президент, який під час саміту вже не буде виконувати функції Президента", - сказав М.Байєр.
При цьому він наголосив, що питання приїзду представників Угорщини до України на Євро-2012 зараз не на часі.
Як повідомляв УНІАН, раніше про відмову від участі в саміті вже заявили Президенти Німеччини, Чехії, Австрії, Італії, Словенії, Естонії, Хорватії, Латвії, Болгарії та Албанії.

www.unian.ua

admin

Коментарі :


05.05.2012 10:15 СНАЙПЕР

Скажіть,а для чого іхати сюди на УРКАіну,на той якийсь самміт і слухати того хренового проффессора ,яке з паперу прочимтати не може!Або дивитися на замопорочене рило тоі хвойди з КОЛОДРУБІВ,ГАНЗІ ГЕРМАН!!Треба випускати ТИМОШЕНКО,ЛУЦЕНКА,ІВАЩЕНКА -з тюряги і падати на коліна і просити "пісатєлю" вибачення..Але воно то не зробить!Бо тоді прийдеться брати за зад того опухшого від жиру ПШОНКУ і інших прихлєбатєлєй голубих!А ім не вигідно,бо бабло мають добре і нахрен ім проблем з хворим ЯНУКОВИЧЕМ,який ще може і рило набити!


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат