Прокуратура скаржиться що не спроможна розстежити справу на 32 млн. Заважають постраждалі вкладники?

admin 20.04.2012 10:42 КРИМІНАЛ

Справа кредитної «Централь-Старт» останніми днями набула чималого резонансу. Розстеження триває вже три роки. Вкладників ошукали на 30 мільйонів грн. Загальна кількість постраждалих сягає 700 осіб.

Розстеження справи ускладнює відсутність фінансових документів: дивним чином левова частка яких зникла. Зі свого боку прокуратура скаржиться на складність проведення ревізії і наполягає на судовому процесі по кримінальній справі, де постраждалих тільки 31 чоловік на суму трохи більше 1,8 млн. грн. Зі свого боку Спостережна рада та ініціативна група вкладників вимагає, щоб справа була розстежена в повному обсязі і для цього потрібно врахувати ВСІХ ошуканих вкладників. На що прокуратура починає жалітися - мовляв надто великий обсяг роботи.   Адже отримати вирок суду за 31 фактом і за 700 – дуже велика різниця... Нагадаємо, що за один й той же злочин людина не може двічі нести покарання. На що твердо і розраховують адвокати Джанди.

Слідство з'ясувало, що аферистка вкладала кошти людей у придбання нерухомості в Ужгороді та області, оформляючи будинки, квартири і земельні ділянки на своїх родичів. Нині на знайдену нерухомість накладено арешт. Сама екс-голова правління кредитної спілки перебуває на волі під заставою.

Більш докладно про це розповідає голова Спостережної ради Анатолій Костюк в ексклюзивному відео-інтерв ю «Європейському медіа-центру»:

http://www.mediacentr.info/criminal/prokuratura-skarzhitsja-csho-ne-spromozhna-rozstezhiti-spravu-na-32-mln-zavazhajut-postrazhdali__36093

http://www.youtube.com/watch?v=ImK4GHp6I3U&feature=player_embedded

admin

Коментарі :


20.04.2012 11:40 Зоро

Цікаво, А що заважає обласній прокуратурі по Ужгородському коньячному заводу прийняти рішення. 100 засновників приймали участь у приватизації,а володіє усім сам Гісем В.В.


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат