Безіменний водоспад на Свалявщині чекає туристів (ВІДЕО)

Пресслужба ЗОУЛМГ 18.08.2018 20:54 СОЦІО

На Свалявщині, дорогою до гори Стій, на туристів чекає сюрприз – водоспад, проте знайти його можуть лише найдопитливіші.

Зі слів старшого майстра лісу Михайла Сулігана, на території лісництва котрого знаходиться гідрологічний об’єкт, водоспад утворився штучно. Колись у селі Вовче діяло рибне господарство. Проте після розпаду Радянського Союзу підприємство занепало, а водозабір залишився.

Михайло Суліган працює старшим майстром лісу вже 30 років. Каже, що пам’ятає ще діючий водозабір. А от водоспад тут утворився років з 10 тому. Не всі туристи про нього знають, оскільки знаходиться він трохи вбік від головної дороги. Проте лісівники кажуть, що невдовзі тут з’явиться вказівник, щоб більше відвідувачів змогло насолодитися його красою та прохолодою, адже чимало з тих,кому все ж таки пощастить його відшукати – не проти скупатися у водоймі.

До речі, на території лісового фонду цей маршрут є дуже популярним і серед велосипедистів. Тож якщо у вас є двоколісний друг і ви не знаєте, куди б поїхати на вихідні, – зверніть увагу на цей водоспад.

Пресслужба ЗОУЛМГ

ТЕГИ : Свалявський район

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат