Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-04') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 0, 20

В Ужгороді до Великодня встановили 12 писанок (ФОТО)

Чотири з них розмалювали викладачі Ужгородської школи мистецтв Василь Вовчок, Михайло Йолич, Аліна Роман, Костянтин Турко, Олександр Сидорук, розповіла директорка школи Наталія Громова.

В Ужгороді з військового зірвали шеврони: що відомо про інцидент (відео)

У центрі Ужгорода на Закарпатті посеред білого дня людина у цивільному одязі зірвала з військовослужбовця шеврони, кинувши їх на землю. Про це повідомив Віталій Глагола.

Верховний Суд остаточно скасував дозвіл на будівництво вітряків на Боржаві

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду визнав незаконним будівництво вітряків на «смарагдовій» полонині Боржави. Відповідну постанову суд виніс 24 квітня. Про це повідомили активісти ГО «Врятуй Боржаву», які роками виступали проти забудови високогірʼя.

В Ужгороді двоє раніше судимих обікрали підсобного приміщення в новобудові

3 травня до поліції зателефонував 52-річний ужгородець та повідомив, що в новобудові, за місцем його роботи, із підсобного приміщення невідомі викрали інструменти.

На Закарпатті сталися дві автопригоди, у яких травмувалися малолітні

Впродовж 3 травня у Закарпатській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди, внаслідок яких травмовано двоє малолітніх. Обох дітей із травмами госпіталізували.

Хуст переміг на виїзді конкурента з Полтавщини

У Першій лізі відбулися матчі 7-го туру у групі "Вибування". ФК "Хуст" грав у Горішніх Плавнях з ФК "Гірник-Спорт" і переміг - 2:0. Обидва голи забив Приходько - на 31-й хвилині та на 56-й з пенальті.

Поліція Виноградова розслідує кримінальне провадження за фактом конфлікту з працівниками ТЦК та СП

Вчора ввечері біля входу на територію Виноградівського територіального центру комплектування та соціальної підтримки зібралася група людей, орієнтовно 10 осіб, які порушували публічний порядок та вчиняли хуліганські дії.

На Тячівщині затримали переправника разом з двома «клієнтами» в гідрокостюмах

Співробітники кримінальної поліції Тячівського районного відділу поліції у співпраці з Держприкордонслужбою викрили жителя села Глибокий Потік на незаконному переправленні через державний кордон України військовозобов’язаних чоловіків.

На ПП Чоп - Загонь запобігли незаконному імпорту побутової хімії на понад мільйон гривень

Закарпатські митники запобігли незаконному імпорту побутової хімії з Євросоюзу на понад мільйон гривень. Її намагалися завезти на митну територію України без декларування та повної сплати митних платежів.

На Закарпатті судитимуть керівника ГО, який продавав автомобілі ввезені як гумдопомогу

Ужгородська окружна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо засновника громадської організації з Мукачівщини за фактом продажу гуманітарної допомоги під час воєнного стану (ч. 3 ст. 201-2 КК України).

Судитимуть закарпатця, який виманив у дружини військовослужбовці 10 500 доларів США

Ужгородська окружна прокуратура скерувала на розгляд суду обвинувальний акт щодо жителя Тячівщини за фактом скоєння ним шахрайства у великих розмірах (ч. 3 ст. 190 КК України).

На Рахівщині сталися дві ДТП за участі малолітніх

2 травня близько 12-ї години до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду за участі мотоцикла та малолітньої дитини-пішохода у селі Богдан. Слідчо-оперативна група Рахівського районного відділу поліції, яка виїхала на місце події, з’ясувала попередні обставини аварії.

На Хустщині місцевого жителя засудили до 8 років ув’язнення за вбивство знайомого

Прокурор Хустської окружної прокуратури довів у суді вину мешканця с. Велятино в умисному вбивстві знайомого (ч. 1 ст. 115 КК України). Особу засуджено до 8 років позбавлення волі.

У Мукачеві затримали організатора каналу незаконної переправи чоловіків через держкордон

За оперативною інформацією закарпатських правоохоронців було викрито 39-річного мукачівця на організації незаконного каналу для переправлення через кордон військовозобов’язаних чоловіків.

29-річна ужгородка намагалася перерізати собі вени на вулиці у Львові

У четвер, 2 травня, у Львові 29-річна жінка намагалася вчинити спробу самогубства, перерізавши собі вени. Втілити задумане їй завадили медики «швидкої» та поліцейські. У результаті жінку госпіталізували до психлікарні.

Закарпаття гостро потребує коштів для протипаводкового захисту

Пошкоджені та зруйновані дамби, лінії берегоукріплення – Закарпаття гостро потребує коштів для протипаводкового захисту. З відповідним запитом область звернулася до Держводагентства, щоб клопотати про спрямування фінансування із резервного фонду, - повідомив перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

Підприємства Закарпаття відтепер можуть подавати заявки на бронювання працівників онлайн

Ми продовжуємо комунікувати з бізнесом, відповідати на всі запитання та створювати комфортні умови для роботи, реагуючи на запити, - повідомив заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо.

Ужгород співфінансуватиме реконструкцію будівлі Закарпатського ОТЦК - рішення міськради

2 травня відбулося сьогодні засідання позачергової сесії Ужгородської міської ради.

В Ужгороді запрацював релокований з Харкова завод із гарячого цинкування - ТОВ «Ескаль цинк»

Загальна площа – 6 тис. м². Гаряче цинкування, яке забезпечує тривалий захист металевих конструкцій від корозії, здійснюють за допомогою високотехнологічного німецького обладнання. На рік підприємство зможе опрацювати до 30 тисяч тонн металевих виробів.

В Іршаві крадій із Собатина викрав з магазину товару на 10 тисяч гривень

1 травня   до поліції звернулася працівниця одного з магазинів у місті Іршава та повідомила про зникнення ряду продукції із закладу.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат