Важливість страхування авто в умовах воєнних дій

03.05.2024 15:12 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Страхування автомобіля від воєнних ризиків є важливою складовою в забезпеченні повноцінного захисту вашого транспортного засобу в умовах, коли воєнні військові дії можуть стати загрозою для його безпеки. 

Саме тому в Україні в сучасних умовах для водіїв стало дуже актуальним страхування авто під час війни. Люди прагнуть убезпечити своє майно від воєнних ризиків, і один із найефективніших засобів захисту в цьому разі — це КАСКО Patriot 2.0 Unlimited або страхування авто від БПЛА у страховій компанії VUSO

Раніше ситуації, такі як падіння на автомобіль уламків безпілотника чи загоряння внаслідок ракетного удару, вважалися форс-мажором, і страхові компанії часто відмовляли від компенсацій у таких випадках, навіть якщо у водія було оформлено повне КАСКО. Однак компанія VUSO вирішила змінити цю ситуацію, надавши своїм клієнтам нову можливість — покриття ризиків авто від обстрілів, відоме як «КАСКО Патріот 2.0».

Суть страхової програми «КАСКО Patriot 2.0 Unlimited»

Ця програма дозволяє власникам автомобілів отримати підтримку в компанії в разі пошкодження їхніх транспортних засобів у результаті влучення ракет, безпілотників будь-якого типу, боєприпасів, засобів протиповітряної або протиракетної оборони та інших загроз. 

Розмір покриття залежить від вибраного пакета: 

  • Minimum за 8500 грн – страхова сума 400 000 грн;
  • Medium за 16500 грн – компенсація в розмірі 800 000 грн;
  • Maximum за 25000 грн – покриття збитків до 1 200 000 грн.

Максимальний розмір виплат дозволяє власникам придбати новий автомобіль у разі повної втрати попереднього, і при цьому франшиза не застосовується. Ця програма страхування діє протягом 12 місяців і допомагає власникам автомобілів оплатити всі витрати, забезпечуючи їхню фінансову стабільність у сучасних складних умовах.

Тому, якщо під час дії систем протиповітряної оборони уламки дістануться до двору, де припарковане ваше авто, і завдадуть йому шкоди, ви зможете отримати відшкодування витрат на ремонт та відновлення транспортного засобу.

Чому варто вибрати страхування від воєнних ризиків у «ВУСО»

Компанія СК ВУСО добре розуміє, що власники автомобілів не завжди здатні відновити свої транспортні засоби після завдання шкоди внаслідок воєнних дій.

Поліс страхування авто від БПЛА доступний для транспортних засобів до 14 років і може бути оформлений як додаток до основного договору добровільного автострахування. Це вигідний варіант для тих, хто вже має стандартну страховку КАСКО, укладену в іншій організації, або в тому разі, якщо такого поліса взагалі немає.

Основні переваги страхової компанії «ВУСО»:

  1. Двадцятирічний досвід роботи в Україні на страховому ринку.
  2. Швидка виплата компенсацій при будь-яких обставинах.
  3. Забезпечення додаткової технічної підтримки на дорозі.

Програма страхування «КАСКО Patriot 2.0» актуальна на всій території України, за винятком зон активних бойових дій та областей, розташованих на відстані 150 км від тимчасово окупованих регіонів. Це дозволяє водіям не турбуватися щодо будь-яких непередбачуваних ситуацій, які можуть виникнути в країні під час конфлікту.

Гарантії безпеки для ваших автомобілів від БПЛА та інших воєнних ризиків від СК «ВУСО» створять для вас надійну опору, адже основна мета компанії — піклуватися про своїх клієнтів.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат