Про лижний скандал у Закарпатті

18.03.2016 18:32 СПОРТ

Скандал, який виник через проведення Чемпіонату України в Закарпатті, набув широкого розмаху.

Чемпіонат проводився на горі Красія Великоберезнянського району і відкривати його приїхали не лише вищі чиновники Федерації лижного спорту України, але й сам міністр.

На той час температура повітря сягала 10 градусів тепла і на горі практично не було снігу. Тим не менше, чемпіонат вирішили проводити.

Через погані умови логічно було скоротити програму чемпіонату, однак, як повідомило видання ProZak.info, чиновники поселилися в гарному готелі й навряд чи хотіли їхати з гір завчасно. Тому чемпіонат проводили за повною програмою.

Згодом це ж таки видання Prozak.info оприлюднило фотографії з чемпіонату і сердиті коментарі учасників, які «вбивали» на гірці лижі.

На фоторепортаж відреагував сам міністр Ігор Жданов, який анонсував перевірку   технічного стану траси.

У свою чергу лижні чиновники з федерації також почали захищатися і провели брифінг, на якому розповіли, що опубліковані фотографії з Красії є нічим іншим як провокацією.

Тим не менше, в мережі розгорілася критика саме на адресу керівництва лижної федерації, чому вони не проводили чемпіонат у Буковелі або на Драгобраті, де ще відмінні снігові умови. Все стало на свої місця, коли виявилося, що один із керівників федерації є співвласником ТОВ «Вішка», у віданні якого і є Красія.

До речі, на чемпіонат були виділені немалі бюджетні кошти (кажуть про 110 тисяч гривень), а в мережі оприлюднили фотографії, на яких не лише «вбита» лижна траса, але і стартовий майданчик зроблений із прутиків, і «допотопний» п’єдестал пошани. Було би цікаво дізнатися, на що ж пішли гроші платників податків.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат