Ремонт на Петефі: В міськраді Ужгорода кажуть про завершення на початку 2022 року

03.12.2021 16:01 РАТУША

На ремонт площі Петефі, який триває з осені 2016 року, витратили майже 49 мільйонів гривень, кажуть у міськраді. Цього року з передбачених 12 мільйонів використали понад 9 мільйонів гривень, каже начальник відділу технагляду департаменту міської інфраструктури Ігор Лаба.

До кінця року ділянку від вулиці Капушанської до Мукачівської мають завершити. Як і кольорову бруківку для трьох пішохідних переходів, — сказав виконавець робіт Ігор Кодан. Також, за його словами, до 25 грудня повинні повністю викласти бруківку від вулиці Капушанської до Мукачівської.

«Має запрацювати зараз розв’язка з вулиці Швабської, має запрацювати повністю кругова розв’язка, — пояснив Ігор Лаба. — До кінця року, я, думаю, відсотків на 90 буде завершено виконання всіх робіт. У нас змонтовано там інженерні мережі десь 4 кілометри. В одному місці має бути зроблено переключення. Для цього переключення треба зробити розриття. Для цього розриття треба перекрити повністю вулицю Капушанську. Якщо ми зараз закриємо вулицю Капушанську, ми створимо транспортний колапс. Обговорюється зараз одне з таких питань, щоб перенести цю частинку робіт на наступний рік».

Наразі зробили 2 тисячі 400 квадратних метрів ділянки. Працюють 2 бригади по 4 людей. Однак, за словами Ігоря Кодана, якщо температура повітря буде нижче 5 градусів, то бруківку ставити не зможуть.

Після завершення робіт частина площі Петефі з боку тротуару залишиться непроїзною, іншу, з боку скверу, відкриють для руху. Між ними зроблять межу.

Нагадаємо, під час своєї першої каденції Андріїв обіцяв, що ремонт площі Петефі завершать у 2019-му році.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат