Газета

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-24') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 3000, 20

Із 20 жовтня   в місті запрацюють усі ліфти?

Під час понеділкової робочої наради керівників установ та бюджетних організацій міста директорові КП «Ужгородліфт» С. Сороці дано завдання до 20 жовтня запустити в дію всі ліфти, які перебувають на обслуговуванні цього підприємства.

Перестаньмо бути рабами   у знахабнілих кланів

З виступу на закарпатському телебаченні Сергія Ратушняка, кандидата у народні депутати України від міст Ужгорода,
Чопа та Ужгородського району.

Cтара начинка у новій обгортці

Кличко розчарував складом кандидатів: набрав цілу купу вчорашніх.

«ЄЦівський» посадовець заподіяв Ужгороду збитків   майже на 3,5 млн. грн.  

За поточний місяць це вже друге затримання балогівських протеже. У вівторок в Ужгороді правоохоронці затримали заступника Ужгородського міського голови, депутата міськради від фракції «Єдиний центр» Віталія Семаля.

Міські ЖРЕРи зобов’язані надавати населенню 11 послуг. Що маємо насправді?

До редакції часто звертаються читачі, що просять розмістити перелік послуг, які зобов’язані надавати ЖРЕРи. Так, у листопаді 2011 року виконком Ужгородської міської ради схвалив, а заступник міського голови Ю. Беляков завізував рішення про перелік послуг із одинадцяти пунктів, мінімально необхідних для утримання будинків і споруд та прибудинкових територій.

«Автомобільні» компенсації інвалідам  

На «гарячу лінію» телефонують наші читачі, які запитують про порядок компенсації на бензин, ремонт і технічне обслуговування автомобіля.

Вдячна Богові за Вчительку

«Благословлю тебе, щоб аж до скону твого
Доніс ти серце чисте
й щиру душу…»
Іван Франко

Прийміть найщиріші слова вітання   з професійним святом —   Днем працівника освіти!

Ваша діяльність нелегка, вона вимагає самовідданості, творчої наснаги та невичерпної енергії. Але Ви робите все можливе для забезпечення розвитку пріоритетних напрямів освітньої галузі, створення належних умов для виховання і навчання підростаючого покоління, здобуття ним якісної освіти.

Мамам і татам покажуть, як бути свідомими батьками

ІІ Закарпатський фестиваль свідомого батьківства відбудеться під гаслом «Проведи вихідні в колі родини!», він включає консультації провідних медиків та тренінги з психології для батьків і тих, хто лише готується ними стати. Фестиваль розрахований на три дні, основні заходи відбуватимуться в медичних центрах, жіночих консультаціях, а розважальну програму покажуть у центрі міста і Боздоському парку.

Дайте шанс на майбутнє

Хлопець, який майже не знає своїх батьків, шукає підтримку небайдужих.

Закарпатські журналісти теж проти «наклепницького» закону

Близько півсотні закарпатських журналістів, викладачів та студентів УжНУ долучилися до всеукраїнської акції проти закону про наклеп, який значно обмежує можливості медійників до вільного поширення інформації.

Президент нагородив орденом голову наглядової ради ПрАТ «Єврокар» Олега Боярина

Указом Президента України «Про відзначення державними нагородами України» за значний особистий внесок у зміцнення економічного потенціалу держави, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди 10-річчя Федерації роботодавців України було нагороджено орденом «За заслуги» II ступеня голову наглядової ради акціонерного товариства «Єврокар» Олега Боярина.

Для чого балогівцям брехлива соціологія

Закон про вибори обмежує оприлюднення соціологічних даних за 15 днів до виборів. У балогівців зовсім мало часу, щоб показувати людям брехливі цифри, мовляв, у нас рейтинги найвищі, тому не рипайтеся і голосуйте за нас.

Читаті "РІО" за Ратушняка

Огляд редакційної пошти.

Реінкарнація Балоги...

...або Як за місяць до виборів стати головним «опозиціонером» області.

Із фракції Балоги тікають депутати

27 вересня на сесії Ужгородської міськради, як і попереднього разу, депутати   не внесли до порядку денного проекти рішень щодо   «Корони» і Водоканалу, оскільки при голосуванні вони не набрали навіть п’ятої частини голосів.

Начальникові ВКБ інкримінують розкрадання коштів...

...або Як «ЄЦуни» усуваються від відповідальності.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат