Бий своїх

03.10.2021 17:58 ПОЛІТИКА

Колись така монолітна і сильна партія «Слуга Народу» валиться на очах. Там уже був розкол, коли пішли «люди Коломойського». А зараз настала черга ідеолога партії, голови Верховної Ради Дмитра Разумкова.

Разумков привів цю партію до перемоги і зробив Зеленського президентом. Це інтелектуал, і було дивно, що він обрав для розкрутки «артистів та фотографів». Але це якраз і говорило про його передбачливість. Разумков добре знав, що українці в масі своїй зазомбовані телевізором і максимально аполітичні, тому й образ популярного серед примітивної більшості українців коміка «95 кварталу» підходив для розкрутки на найвищу посаду в країни найкраще.

Останнім часом Разумков почав грати свою політичну гру. Тому Зеленський вирішив прибрати свого колишнього наставника руками вірних нардепів. Саме депутати від «Слуги Народу» почали в парламенті вже збір підписів за відставку Разумкова з посади голови Верховної Ради. Зараз «слуг» знову звозять до Трускавця, де вони проходитимуть так звані «депутатські навчання», і саме в Трускавці нардепів мають переконати, що Разумков уже не своя людина.

Звичайно ж, для Разумкова це не є трагедією. Він уже заявив, що після відставки буде позафракційним депутатом і він не розуміє, чим саме не вгодив «Слугам Народу».

Але політологи кажуть, що Разумкову навіть краще зараз піти від Зеленського і його партії, бо на найближчих виборах на посаду президента у нього навіть більше шансів, ніж у Зеленського. Що стосується грошей на розкрутку, то тут узагалі немає проблем, бо під таку кандидатуру можуть скинутися чи не всі грошовиті магнати України.

До речі, слідом за Разумковим «зелені» мають намір прибрати ще дві ключові фігури — Генпрокурора Венедиктову та главу Нацбанку Шевченка. Президент та його оточення явно перелякані. Їм потрібні свої абсолютно підневільні люди на всіх посадах. Більше того, вже заплановано 5-х нардепів перевести на виконавчі посади, щоб завести в парламент свіжу кров із 5-ти вірних штиків.

І все ж. Є ще одна версія щодо відставки Разумкова. Не виключено, що все це гра олігархів, під якими топчуться і Зеленський, і Разумков. Просто є задумка сформувати штучно з Разумкова жертву, щоб потім зробити м’яку заміну Зеленського на Разумкова і залишитися при своїх інтересах. Тобто, Разумков ніби буде в опозиції до Зеленського, але насправді це буде локшина на вуха народу.

У будь-якому випадку наш політикум — найвеселіший політикум.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат