Два роки застою

26.04.2021 15:30 ПОЛІТИКА

Рівно два роки тому відбувся другий тур президентських виборів. Два роки тому понад 70% українців повірили лозунгам кандидата Зеленського. Це були лозунги про подолання бідності, про те, що олігархи служитимуть народу, а бандити сидітимуть у тюрмах.

На сьогодні ми маємо дивне відчуття, що бідність побороти не вдалося. Олігархів тиснуть лише обраних, а бандити не сидять у тюрмах, а й надалі грабують цю країну.

А ще у нас створюється авторитарна поліцейська країна, де на поліцію спокійно можна виділити з бюджету 100 мільярдів гривень і при цьому економити на деяких важливих соціальних статтях.

Народ хотів змін і закрив очі на те, що до влади прийшли абсолютно далекі від політики люди. Але так не буває. Кожен повинен займатися своїми справами.

Два роки тому нам казали, що тодішня влада — це влада крадіїв. І називали цифри, на скільки і на чому влада обкрадала народ. І ось зараз уже два роки в Україні інший президент, який до того ж мав ручну Верховну Раду з монолітною більшістю. Як не дивно, бюджет не наповнився на ті цифри, які крали попередники. Значить крадуть і нинішні.

Це карма держави. Бюджетне корито робить із, на перший погляд, порядних політиків, звичайних злодіїв.

А потім самі ж політики дивуються, чому так стрімко падають їхні рейтинги.

У президента вже немає часу на розкачування. Наприкінці літа пройде вже половина відведеного на президентство терміну. Звичайно ж, Зеленського готують на ще один термін президентства, але що повинно статися, щоб народ знову за нього проголосував? Так і хочеться йому сказати: «Думай-те!»

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат