Комінвестбанку — 28! Єдиний закарпатський банк було засновано ще в 1992 році.

20.12.2020 12:55 ПОДІЇ

Від самого дня заснування ми з командою однодумців почали активно працювати над розвитком банку. Я вірив у свою команду і ми всі усвідомлювали свою місію, створюючи фінансову структуру, яка здатна надавати своїм клієнтам повний спектр банківських послуг, бути партнером для бізнесу і працювати на розвиток регіону.

Ми за дуже короткий час на території Закарпатської області відкрили 37 відділень, а потім відкрили 5 відділень у Києві, Дніпрі, Одесі та Львові. При цьому ми працевлаштували майже 500 чоловік.

Наша кропітка робота дала свої результати — клієнти почали довіряти нам, бо ми були надійними, гнучкими і надавали прекрасний сервіс. За короткий час у нас було понад 25 000 клієнтів, серед яких крупні підприємства краю та державні установи.

Було багато перешкод, багато неоднозначних подій, і лише завдяки професіоналізму співробітників банку вдалося створити і утвердити високопрофесійну фінансову установу.

Згодом Комінвестбанк став членом Незалежної асоціації банків України, Асоціації платників податків України.

За даними Національного банку України на наш банк припадало понад 30 % обсягів кредитів юридичним особам краю, а в цілому активи банку перевищували 1,3 млрд. грн., на той час в еквіваленті по курсу НБУ це становило понад 120 млн. дол. США.

У 28-му річницю банку хочеться привітати тих людей, хто дійсно доклав зусиль до становлення банку та його розвитку, хто був будівничим попередніх успіхів установи.

Як ми знаємо, з 2018 року навколо банку почалися неприємні події. З’явилися люди, які мали намір заволодіти готовими активами, готовим майном і присвоїти собі всі досягнення. Насправді ж, діяння цих людей призвело до падіння фінансових показників банку. Банк позбавили можливості обслуговувати бюджетні установи та виплачувати пенсії та соціальні виплати.

Захоплювалися рейдерським способом підприємства, були постійні спроби дискредитації колишніх власників. Це ті люди, які намагаються використати конфлікт між власниками банку на свою користь і шляхом абсурдних ідей та провокацій знищується все, що було створено.

Я сподіваюся, що інша сторона конфлікту розуміє ситуацію і ми спільно вирішимо ці проблеми, а ті, хто мав намір нажитися на конфлікті, будуть ні з чим. Я та інший кінцевий власник Гісем Володимир Васильович знайдемо можливість зберегти і далі розвивати потужну фінансову установу, яка так потрібна Закарпаттю, а недруги, які прийшли на Закарпаття з корисливою метою, як приїхали, так і поїдуть. Я впевнений, що вони нестимуть відповідальність за весь негатив, який зараз коїться в банківській установі. За втрату клієнтів, за масові звільнення фахівців, за зменшення активів доведеться відповідати. Я також упевнений, що ми з іншим співвласником знайдемо варіанти вирішення цих питань і не дамо третім особам зруйнувати те, що нами було створено протягом 28 років.

Установа продовжить свій динамічний розвиток і працюватиме так активно, як це було з 1994 по 2018 рік.

Вітаю зі святом!

З повагою Мирослав Гісем

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат