Краще без пафосу

17.05.2020 17:58 ПОЛІТИКА

Останнім часом на фоні загального невдоволення населення соціально-економічним станом у країні, влада видає в ефіри пафосні лозунги про те, як країна перебудовується. Ще й придумали назву під це — «Велике будівництво».

Про таке будівництво говорив на Закарпатті й президент Зеленський. З його слів, уже цього року в проекті «Велике будівництво» зазначено 17 об’єктів на Закарпатті — 5 дитсадків, 5 шкіл і 7 стадіонів (спорткомплексів).

Якщо не розібратися що і до чого, то плани хороші. Однак колишній заступник голови Закарпатської ОДА Ярослав Галас піддав сумніву пафосні завіряння президента.

«Це може здатися неймовірним, але 11 із 17 об’єктів (усі 5 садочків, 4 школи і 2 спортивні об’єкти — басейн Ужгородської гімназії та спортзал у Діловому) взяті з передвиборної програми Порошенка в 2019 році. Конкретні роботи там почалися задовго до президентських виборів!», — написав Галас у соцмережах.

У принципі, те саме стосується і обіцянок влади почати масштабну реконструкцію та будівництво доріг у нашій області.

У рамках «Великого будівництва» Зеленського було оголошено про ремонт в області до кінця року 370 км державних і 164,2 км місцевих доріг (разом 534,2 км). Але чомусь при цьому називалися і дороги, які почали ремонтувати ще при минулому президенті. А деякі анонсовані ремонти інших доріг просто не будуть виконані, бо розформовано підприємство, яке займалося будівництвом доріг, а замість нього створене інше. І формально, воно ще не готове до реалізації проектів.

«Відремонтувати й побудувати на Закарпатті понад 500 км доріг до кінця року однозначно не вдасться. Це фантастика, а якщо більш приземлено — звичайна брехня», — констатує колишній заступник голови ОДА.

Звичайно, що пафос він сприймається краще. У лозунги легше вірити. Але хіба не було би правильніше не виходити до народу з лозунгами, а тихенько й ефективно працювати. А люди роботу оцінять за результатом.

Більше про плани «Великого будівництва» на Закарпатті та реальність їх виконання читайте у статті "Фантастичні обіцянки президента Зеленського не будуть виконані".

Коментарі :


16.07.2020 12:19 vvv

А давайте, почекаємо і побачимо, що зроблять з тими недобудовами, невиконаними зобов'язаннями попередників, нова влада. Які терміни усунення невиконаних обіцянок попередників?   І, звичайно, хід виконання своїх обіцянок. Що вже зроблено, що і коли планується виконати. І конкретно по кожному об'єкту. І тоді все буде ясно - чого і скільки зроблено!!!


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат