Художниця Естер Анастасія Франчук виставила на аукціон свою картину, аби допомогти лікарям

10.05.2020 17:13 СОЦІО

Виручені з продажу картини кошти художниця перерахує у Фонд допомоги лікарям, що захворіли на коронавірус Нelpdoctors (helpdoctors.com.ua).

В Ужгороді Естер уже знають за її дивовижними акварелями, в місті проходила її виставка в кав’ярні Indigo Shanti-Cafe. Нещодавно дівчина переїхала до Флоренції (Італія), де працює з Академією класичного мистецтва Флоренції і опинилася там саме в період розпалу пандемії коронавірусу. Вражена підтримкою італійців, яку вони всіляко надавали своїм лікарям, художниця надихнулася на проект, який би допоміг українським лікарям.

«Хочу зробити свій внесок у підтримку українських лікарів, — каже вона. — Для цього я вирішила намалювати картину, присвячену лікарям, які борються з Covid-19, і провести благодійний аукціон. Всі виручені кошти з продажу картини я передам у Фонд допомоги лікарям, що заразилися коронавірусом Нelpdoctors».

Картина «Промені надії» виставлена на аукціон на сторінці художниці (Esther-Anastasiia Franchuk) у соцмережі Facebook 7 травня. Торги під нею триватимуть 2 тижні — з 7 до 22 травня. Людина, яка запропонує найбільшу суму за картину, стане її власником, а кошти будуть перераховані до Фонду. Передача картини власнику буде здійснюватися поштою.

Загалом картини Естер продаються від 500 до 2,5 тис. дол. На аукціоні за картину розміром 50х60 см художниця розраховує виручити не менше 10 тисяч гривень, хоча, каже, будь-яка допомога — це, звичайно, добре.

Додамо, що відсоток лікарів, які заражаються коронавірусною інфекцією, стрімко зростає. Незважаючи на те, що МОЗ України не публікує окремої статистики стосовно лікарів, що захворіли на Covid-19, з кожним днем їхня кількість зростає. «Відсоток хворих короновірусом лікарів у нашій країні дуже великий! Тому наш обов’язок подбати про них, коли вони піклуються про нас!», — закликає художниця.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат