Із легкого «УДАРу» закарпатські КВНники вирушили на оглядини   до Маслякова (ДОПОВНЕНО)

13.01.2012 14:36 ДОЗВІЛЛЯ

2 січня в Сочі стартував XXIII Міжнародний фестиваль команд КВН «Ківін-2012». Виступивши на ньому успішно, команди мають шанси потрапити у прем’єр-лігу, вищу українську чи першу лігу КВН. Вперше за майже 10 років на сочинську сцену вийшла і команда із Закарпаття   «Тяп-Ляп».


«Ми мріяли потрапити на цей фестиваль ще з 2009 року, адже в Україні «Тяп-Ляп» уже «взяв» майже всі можливі кубки, — розповів учасник команди Олександр Свергун. — Коли наша команда виграли ще й кубок Студентської республіки України, у розмові з членами команд з інших міст, які вже роками їздять на ігри у Сочі, виникла ідея, що і нам уже час пробувати свої сили на вищому щаблі. Проблема полягала у фінансуванні поїздки, адже витрати на дорогу, 10-денне проживання там, а також внесок за участь у фестивалі коштують чимало. Приємно, коли ми наприкінці минулого року звернулися до наших однопартійців із закарпатського «УДАРу», як до команди людей, що відстоює інте­реси молоді, нам пішли назустріч і сьогодні ми вже в Сочі».  

До «Тяп-Ляп» честі виступити на цій поважній сцені удостоювалася тільки славнозвісна закарпатська «Палата № 6» (де свого часу за закарпатців грала і співачка Йолка).

«На Закарпатті «Тяп-Ляп» добре знають і люблять. Більшість учасників цієї команди є активними членами нашої політичної сили, тому ми знайомі з їхньою творчістю і успіхами. Я впевнений,   що вони здатні прославити наш край. Ось чому ми просто не могли їм не допомогти. Саме таку талановиту молодь і намагається підтримувати партія «УДАР». Вони точно не гірші за ті сотні команд, що беруть участь у фестивалі в Сочі. Просто потребували фінансової допомоги. Ми вирішили дати їм такий шанс, «підштовхнути» до мрії, адже, як відомо, талантам треба допомагати», — розповів журналістам Валерій Пацкан, голова Закарпатської обласної організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка».

ТЕГИ : тяп-ляпКВН

Коментарі :


19.01.2012 14:41 вассер

"Більшість учасників цієї команди є активними членами нашої політичної сили"- Кличка підтримують клоуни?


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат