Президент ПФЛ: «Суми» будуть покарані за бійку фанатів з «Перемога»

25.10.2021 15:47 СПОРТ

Календарний матч 15-го туру групи «Б» другої ліги «Суми» - «Перемога» був перерваний на рахунку (1:3) на користь гостей.

Президент ПФЛ України Олександр Каденко в ексклюзивному інтерв'ю для порталу Metaratings назвав винних у тому, що поєдинок в Байраку завершився скандалом.

Президент ПФЛ заявив, що за цей час, що він керує лігою, це перший подібний інцидент.

Нагадаємо, що відповідно до карантинних обмежень матч «Суми» - «Перемога» проходив без глядачів. Проте, після того як дніпряни двічі забили у ворота противника перед фінальним свистком і таки вибороли перемогу, господарі поля не змогли забезпечити порядок і не зупинили уболівальників, які прорвалися на поле і затіяли бійку з футболістами «Перемоги». Арбітр Софія Причина достроково завершила матч і відвела команди з поля.

Олександр Каденко запевнив, що ПФЛ попіклується аби всі необхідні документи були передані в КДК УАФ, який і повинен винести вердикт щодо цього інциденту. На кінець президент ПФЛ додав, що футбольній команді «Суми» не уникнути серйозних санкцій.

Нагадаємо, що «Суми» в групі «Б» другої ліги займають 16 місце, набравши 5 очок. «Перемога» розташувалася на п'ятому місці, маючи в своєму активі 29 очок.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат