Роналду про можливий відхід зі збірної: «Час ще не прийшов»

25.10.2021 15:45 СПОРТ

Кріштіано Роналду, який вже більше 20-ти років у футболі, ще не збирається покидати арену.

Нагадаємо, що Кріштіану Роналду виступає в англійському клубі Манчестер Юнайтед, а також представляє футболіста збірної Португалії. Наразі проходить відбірковий тур чемпіонату світу з футболу, де виступає чи немало збірних, в тому числі й португальська. Наступний матч збірної Португалії запланований на 11 листопада проти збірної Ірландії. Прогнози на фаворита матчу з вигідними коефіцієнтами від букмекерських контор можна переглянути на порталі «ВсеПроСпорт».

Форвард «Манчестер Юнайтед» Кріштіану Роналду відповів на питання про можливе припинення виступів за збірну Португалії.

За словами футболіста, поки він вважає це питанням недоречним. Адже час ще не настав. Як каже Роналду, справа не в тому, чого хочуть люди, а в тому, чого хоче він. Коли він відчує, що більше не може бігти, йти в дриблінг, бити по воротах, якщо його міць випарується, тоді можна задуматися про відхід.

Але, як запевняє Кріштіану, це все у нього до цих пір є, так що він хоче продовжувати, адже все ще мотивований досягати нових цілей. На кінець Кріштіану додав, що хоче вийти на ще більш високий рівень.

Нагадаємо, у вересні 36-річний гравець побив світовий рекорд за кількістю м'ячів за збірну. Зараз на рахунку португальця 115 голів у національній команді.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат