Українка Світоліна проти Жабер з Тунісу: прогноз на матч WTA Чикаго

01.10.2021 23:17 СПОРТ



Українська тенісистка жодного разу в кар'єрі не програвала Онс Жабер. Чи зуміє Еліна Світоліна 1 жовтня в Чикаго виграти і пройти в півфінал?

Після прикрої поразки в чвертьфіналі ЮС Оупен від Фернандес українська тенісистка до старту в Чикаго ніде не виступала. Як показали два поєдинки, Еліна Світоліна підвела себе в непогану форму до турніру.

В іграх проти Анісімової (6-4, 6-3) і Рузі (6-3, 6-4) шоста ракетка світу не дала жодної партії і заслужено перемогла. Відзначимо, що в останній зустрічі Світоліна всього один раз віддала свою подачу і виграла 78% очок на першій подачі, що нечасто можна побачити навіть у чоловіків.

Онс Жабер також після ЮС Оупен до початку турніру в Чикаго ніде не виступала. Правда, в Нью-Йорку великих досягнень у представниці Тунісу не було - поразка з рахунком 3-6, 5-7 від Мертенс в третьому раунді.

У Чикаго Жабер провела два протилежних за сценарієм поєдинку. У матчі проти Се Су-Вей тенісистка була бездоганна, віддавши лише один гейм (6-1, 6-0). У матчі другого кола з Пегула довелося відіграватися після начисто програного першого сету (1-6, 6-2, 6-2). Відзначимо по останній грі, що у Онс абсолютно не летіла перша подача (всього 44% попадання), тричі Джессіка робила брейки.

У виборі ставки на переможця в цьому чвертьфіналі слід відштовхуватись від гри, яку Світоліна і Жабер продемонстрували у двох своїх попередніх поєдинках у Чикаго. Більш стабільно відіграла українська тенісистка, відзначившись дуже впевненою грою на першій подачі в 1/8 фіналу. Тож прогноз - перемога Світоліної за коефіцієнт 1.74 в БК BetBoom. Ця БК отримала досить високі оцінки від користувачів у надійності, зручності платежів, службі підтримці та бонуси й акції від контори.

Обидві перемоги в Чикаго Світоліна здобула у двох сетах. У цих поєдинках Еліна розігралася і цілком здатна в такому ж стилі переграти і наступну свою суперницю.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат