С. Ратушняк: Нова морква перед носом України - кандидат в ЄС

admin 25.06.2022 13:18 ПОЛІТИКА

Відомий закарпатський політик Сергій Ратушняк прокоментував прийняття України кандидатом в члени Євросоюзу

Ми вже проходили ці «райські» етапи розвитку.
1. ВТО. Ви вже забули як ворюга Ющенко носився з членством у Всесвітній торговельній організації - ВТО? І де рай і щастя?
2. Асоціація з ЄС. Зек Янукович відмовився (і правильно зробив), а ворюга і зрадник Порошенко підписав. І де знов рай і щастя? А чи знаєте ви, що 200 сторінок протоколу про асоціацію, прописаною членами ЄС - ВСІ ПРОТИ ІНТЕРЕСІВ УКРАЇНИ? Ось ми і отримали повний допуск в Україну всіх товарів і сміття з Європи, а Україні дали допуск до 0,5% ринку ЄС по знущальним квотам. Знищені цілі галузі, підвищені комунплатежі на 1000%, мільйони безробітних... Яких, залюбки, всмоктала в себе Європа.
Також зверніть увагу, що умовами, за якими нас викинуть навіть з кандидатів це - 7 пунктів, з яких 6 - боротьба з корупцією. У нас же кучмоноїдні вампіри і свинарчуки - при владі, грошах, пошані і на ефірах. Зеленський за три роки також не зробив ні кроку і навіть перешкоджає особисто призначити антикорупційного прокурора.
Далі. Чому ми ніколи не будемо прийняті в ЄС. Там голосують КОНСЕНСУСОМ! Одноголосно. Якщо один проти - питання не проходить. У всіх свої шкурні інтереси. Тому Франція, Нідерланди, Угорщина - глибоко аграрні держави. Румунія, Франція, Німеччина, Швеція - металургійні на дуже високому рівні. І ви хочете, щоб українська агропродукція і металургійна зайшли БЕЗ МИТ, квот, акцизів пустили вільно на їх ринок і в них мільйони стануть безробітними і втратять десятки і десятки мільярдів евро на користь України? Треба бути або наївним або ідіотом. Ніколи!
Запам‘ятайте. Ми будемо в ЄС на ДРУГИЙ день після Туреччини! А Туреччина там НІКОЛИ НЕ БУДЕ!
Слава Україні!, - написав Сергій Ратушняк на своїй сторінці у Фейсбук.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат