Відкрите звернення до Президента України Володимира Зеленського

03.06.2022 11:40 ПОЛІТИКА

Не дивлячись на стан війни фашистського режиму Путіна проти України, звертаюсь до Вас і застерігаю від чергової стратегічної помилки. Так само Вас США рік тому, в квітні, вже попереджали і детально проінформували про наміри нападу РФ на Україну. Ви не почули. Тому і не був захищений південь і це коштувало Україні десятки тисяч життів.

В Україні почалася типова гебельсівщина, сталінізм, путінізм і сатанинство. Заборона на російську літературу, музику, витвори мистецтва. Не плутайте з радянськими чи путінськими. Л. Толстой, Достоєвський, Лермонтов, Чехов, геній Пушкін, Рахманінов і Чайковський, Рєпін, Айвазовський... Яким чином цих геніїв і бунтарів проти сірості Росії можна приплести до фашистської Росії Сталіна і Путіна?

53 держави світу під час Другої світової війни боролися з нацистською, гітлерівською Німеччиною, а кремлівські невігласи до цих пір вважають, що вони самі перемогли. Але нікому не спадало на думку знищувати і забороняти твори німецьких геніїв Гьоте, Шопенгауера, Ніцше, Гегеля, Шиллера, Канта, Бетховена, Вагнера тощо. Не було спроб заборони на витвори геніїв Дизеля, Даймлера, Цеппеліна й Ейнштейна. Геній — продукт і творіння Всесвіту чи Бога, як його називають теологи, а значить, що їх твори належать людству.

Ви, як професійний актор сцени, напевно, знаєте, що коли на сцену виходять Лучано Паваротті, Пласідо Домінго, Хосе Каррерас, Монсеррат Кабальє, Джон Леннон, Майкл Джексон, Вітні Х’юстон чи Хуліо Іглесіас, то їх геній і талант дає насолоду МІЛЬЯРДАМ людей на Землі.

Підтримавши цю огиду і національну ВСЕСВІТНЮ ГАНЬБУ України і всього світового українства ви можете дійти до маразму заборони на труди Менделєєва, Ломоносова, Ціолковського. Адже таким чином ви прирівнюєте себе до бездарного Путіна, який всю 50-мільйонну Україну утотожнив із купкою якихось нацистів. Але Путін, на відміну від Вас, з позавчорашнього минулого, і навіть не знає, що існує інтернет. Тому і кличе всіх і все саме в минуле. Бо сьогодення і майбутнього в нього нема. У Вас же інша місія. Іти в майбутнє.

Зупиніться і зупиніть цих шароварних варварів. Знищенням мільйонів книг авторства російського походження Ви принижуєте українство до середньовічної інквізиції і відштовхуєте від себе мільйони свідомих освічених росіян, за якими майбутнє Росії або того, що від неї залишиться.

Адже не секрет, що навіть у режимі тотального терору 20 % громадян Росії не підтримують і проти режиму Путіна. А це 20 млн. громадян. Тисячі й тисячі з них роблять допомогу Україні більшу, ніж наші доморощені олігархи-ворюги. Який меседж Ви надсилаєте їм таким українським безумством.

Схаменіться і зупиніть цей шабаш і свято демонів і шарлатанів.

Український русин Сергій Ратушняк

P. S.
До речі, пане Зеленський, не заважало би країні, яка прагне в ЄС, визнати русинів (білохорватів) національністю. Адже в ЄС, США, Канаді русини визнані і шановані.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат