Переваги онлайн зоомагазину Petslike



Petslike – це широкий вибір продуктів для улюбленців, підібраних індивідуально для домашніх улюбленців. Онлайн зоомагазин пропонує лише найкращі товари для котів та товари для собак, які отримали сертифікат високої якості. Покупці перед вибором зоомагазину задаються основними питаннями: ціна, якість обслуговування та виробники. Щоб залишатися найкращим інтернет зоомагазин дає лише задовільні відповіді.    Відповідь на питання про ціну залишається оптимальною завдяки тривалим діловим контактам безпосередньо зі світовими постачальниками. Високий рівень клієнтоорієнтованості та обслуговування – результат щоденного дослідження потреб покупців. Залишається першим у топах України інтернет зоомагазин завдяки тому, що пропонує лише якісні товари для тварин.

Зоомагазин, який цінує кожного покупця

Якісний рівень обслуговування – запорука успіху. Інтернет зоомагазин Петслайк дотримується цього правила. У Petslike збиралася ввічлива, та відповідальна команда, яка готова підібрати для своїх віртуальних відвідувачів лише найкращий товар та надати допомогу у всіх питаннях. Покупці можуть проконсультуватися з фахівцями будь-якої доби.    Вони допоможуть дізнатися вам про замовлення, акції, доставку та підібрати засоби для вихованця. Корм для тварин тут лише найкращої якості, а великий вибір дозволить знайти найоптимальніший. Усі позиції мають власний сертифікат якості та детальний опис.    Про швидку доставку будь-якого замовлення також не можна промовчати. Доставка здійснюється по всій Україні, а її "шлях" кожен покупець може відстежити всередині сайту. Оплата ж провадиться будь-яким зручним для покупця способом, від оплати на сайті, до оплати після доставки.  

Те, що робить Петслайк найкращими

У зоомагазину онлайн великий перелік переваг:

  1. Сайт є абсолютно безпечним. За 4 роки активної роботи Petslike довів свою безпеку та заробив понад 20000 постійних клієнтів.
  2.  Асортимент, який порадує навіть найбільших привіред. Онлайн зоомагазин пропонує більш ніж 6000 позицій, які є регулярно на складі. Товари схвалені ветлікарями, а корм для тварин зібраний виключно за рекомендаціями спеціалістів. Тут кожен зможете легко підібрати найкращий корм для тварин і доглядовий засіб виходячи з відмінних рис вихованця.
  3. Кожен може знайти ексклюзивні товари. Онлайн зоомагазин співпрацює лише з найкращими брендами та регулярно поповнює асортимент ексклюзивом та новинками.
  4. Продукти преміум та супер преміум якості. Всі товари можна придбати за доступною ціною. Тут зібрані продукти винятково високої якості.
  5. Вигідні системи накопичувальних знижок та регулярні акції. Крім цього, в інстаграмі зоомагазину регулярно проводяться розіграші товарів.
  6. Розрахункова система, орієнтована користувачів. У Petslike можна сплатити товар у зручний час і будь-яким способом.
  7. Доступний зоомагазин навіть для наймолодших користувачів. Зручний, приємний і стильний інтерфейс зробить ваше проведення часу та прогулянки по віртуальних розділах захоплюючими, доступними та інтуїтивно зрозумілими.
  8.  Інтернет магазин зоотоварів Petslike гарантує стовідсоткову конфіденційність персональних даних користувачів. А також гарантує безкоштовну доставку вибраних товарів вартістю 249 гривень на всій території України.

  В інтернет зоомагазинів велика конкурентність, однак це не заважає Petslike бути найкращим і високо затребуваним в Україні. Адже магазини, які приділяють стільки часу якості, аналітиці та роботі над собою у меншості. Петслайк щодня удосконалюється, щоб зберегти вихованців своїх покупців у безпеці. Цей зоомагазин знає та відчуває, що потрібно улюбленцям, як їм допомогти та який продукт підібрати.    Всі ці пункти дозволяють з упевненістю сказати, що Петслайк – найкращий зоомагазин на ринку України, не боячись гучних слів. Крім регулярної роботи над самим магазином, у них ще освітня “неробоча” діяльність. Фахівці зоомагазину ведуть блог та інстаграм, у яких розповідають інформацію, яка допоможе господареві зрозуміти свого улюбленого вихованця.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат