Закрапатські правоохоронці викрили транснаціональну організовану групу зловмисників

16.12.2020 17:43 ЗДОРОВ'Я

За процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури викрито та блоковано канал переправи нелегальних мігрантів, який діяв в області протягом трьох років. Трьом особам, ймовірно причетним до його створення, повідомлено про підозри.

Слідством встановлено, що організував незаконну діяльність 42-річний чоловік. До справи він залучив ще одного українця та двох іноземців. Вказані особи сприяли переправленню вихідців з Азії до країн ЄС: Румунії, Словаччини та Угорщини. За свої послуги брали $6000 з особи.

За місцями проживання та в транспортних засобах фігурантів справи проведено обшуки та виявлено предмети, схожі на вогнепальну зброю та набої, а також пристрої для зв’язку, блокноти з чорновими записами, грошові кошти й банківські картки.

«Кримінального авторитета» та двох його спільників підозрюють у вчиненні злочинів, передбачених ч.ч. 2, 3 ст. 332 КК України. Йдеться про незаконне переправлення кількох осіб через державний кордон, вчинене організованою групою.

Заходи із викриття проведені спільно з оперативниками управління стратегічних розслідувань Нацполіції Закарпаття за оперативного супроводу Головного оперативно-розшукового відділу Чопського прикордонного загону і спецпідрозділу «Дозор».

Наразі тривають слідчі дії, вирішується питання щодо обрання особам міри запобіжного заходу, повідомляє пресслужба прокуратури.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ЗДОРОВ'Я

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат