Угорщина передала для Берегівської лікарні медчине обладнання на 22 млн. грн

admin 20.05.2022 23:24 ПОДІЇ

Закінчилася дворічна програма співпраці Міністерства закордонних справ і торгівлі Угорщини та ОДА Закарпатської області

Берегівська лікарня імені Ліннера отримала дороге медичне обладнання на 40 млн форинтів. Передачею цього обладнання закінчилася дворічна співпраця між Міністерством закордонних справ та торгівли Угорщини та Закарпатською ОДА.
На урочистій церемонії з цієї нагоди Генеральний консул Угорщини в Ужгороді Йожеф Бочкої сказав, що за допомогою сучасного медичного обладнання якісну діагностику зможуть проходити всі пацієнти Берегова та Берегівського району.
Присутній на церемонії голова Закарпатської ОВА Віктор Микита подякував угорцям за співпрацю.

Результатом співпраці стало отримання медичного устаткування від угорських партнерів на суму 22 млн грн. У переліку понад 30 найменувань, серед яких лапароскопічна стійка LAPOMED - «Преміум», апарат ультразвукової діагностики MyLab X6, наркозно-дихальний апарат EX65 PRO з модулем капнографії, модуль виміру глибини наркозу, вбудованим аспіратором, випаровувачем Севофлюрана та медичним компресором С3, інкубатор для новонароджених Біомед В-8, апарат штучної вентиляції легенів Hamilton C3, відеоендоскопічний комплекс Olympus 190 з відеогастроскопом, система рентгенівська мобільна IMAX 112C, меблі та інше необхідне обладнання.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат