Правоохоронці викрили організаторів переправлення через кордон осіб призовного віку

19.04.2022 12:20 КРИМІНАЛ

За допомогою надувного човна, зловмисники системно переправляли «клієнтів» поза пунктами пропуску через річку, що проходить на межі державного кордону. Для реалізації оборудки, ділки за допомогою тепловізора відстежували пересування прикордонників. Вартість такої послуги фігуранти оцінили у 5-6 тис. євро з одного «ухилянта».

16 квітня поблизу с. Грушево, на Тячівщині, правоохоронці зупинили трьох закарпатців. Чоловіки саме готувалися переправити через "зелений кордон" до Румунії трьох своїх клієнтів призовного віку із Сум, Чернігова та Ужгорода.

За попередньо узгодженою схемою 39-річний мешканець Грушева на своєму авто «Volvo» мав доправити клієнтів до місця переправлення, де їх мали зустріти інші двоє спільників - 32-річний мешканець Грушева та 55-річний житель Нижньої Апші.

В подальшому двоє останніх мали забезпечити безперешкодний перетин чоловіками кордону. Свої послуги вони оцінили в 5 500 євро з однієї особи.

Всіх фігурантів доставлено до відділу поліції. Автівку, якою вони користувалися, вилучено та поміщено на арештмайданчик.

За інф. СБУ та ГУНП.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат