Новини » СПОРТ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-23') and ((cat_id = '8')or('0' >= '8')) and ((is_nonpublished <> '1')or(8 = '13')) order by id desc LIMIT 1940, 20

Закарпатці - чемпіони та призери з бойових мистецтв у Києві

22-23 березня у Київському Палаці спорту відбувся чемпіонат України з хортингу серед чоловіків та жінок, в якому брало участь біля 150 учасників із всіх обласних центрів України та республіки Крим.

Шашки. З Миколаєва з нагородами

Нещодавно у Миколаєві відбувся юнацький чемпіонат України з шашок-64 з класичної, швидкої та блискавичної гри. Чергові дві нагороди здобула Ольга Павляк із села Лоза, що на Іршавщині. Наша землячка змагалась серед дівчат 1997 року народження і молодші.

Вдалий виступ закарпатських самбістів на Кубку України

23 березня відбувся Кубок України із бойового самбо серед чоловіків, котрий чи не вперше приймало місто Черкаси. Загалом у змаганнях взяло участь 118 спортсменів із 15 областей України.

Футбол, ПЛ. "Говерла" — "Іллічівець" (АНОНС)

В суботу ужгородська "Говерла" в рамках матчів ПЛ приймає маріупольський "Іллічівець". Цього разу поєдинок судитиме миколаївський арбітр Кузьмін. Нагадаємо, що в матчі 7-го туру арбітр Арановський не зарахував чистий гол зі штрафного у виконанні Олега Міщенка і ужгородці програли.

Олександра Кребс: «У Словаччині чемпіонат сильніший ніж в Україні»

Ужгородські «Карпати» мають вболівальників не тільки в Україні, а й за кордоном. Чемпіонка Словаччини, голкіпер «Ювенти» та вихованка «Карпат» Олександра Кребс, попри напружений графік знаходить час слідкувати за іграми своєї колишньої команди. А коли з Михайлівців приїжджає до Ужгорода, обов’язково навідується   в гості до рідної команди.

Гандбол. Туркало забила 4 голи туркам

Жіноча збірна України   здобула перемогу на товариському   турнірі в Туреччині. Наші спортсменки випередили господарок змагань та збірну Словенії і тепер повертаються з сонячної країни додому. У складі українок два матчі зіграли і гравці «Карпат» - напівсередня Наталія Туркало та голкіпер Наталія Гайович. До речі, наш капітан встиг забити в двох матах 4 голи.

Футбол, ЧС-2014. Ще один «останній шанс» для України

Сьогодні відбудеться черговий вирішальний матч для збірної України. Без перемоги над Молдовою попередній результат у грі з Польщею стане даремним.

Футбол. "Говерла" грає внічию з чемпіоном Угорщини

Паузу в ПЛ «Говерла» заповнила товариськими матчами з угорськими клубами.

Футбол. Чемпіон області ФК "Мукачево" вибуває з Кубка Закарпаття

Відбулися матчі Першого етапу Кубка Закарпаття. За його підсумками визначилися учасники 1/8 фіналу.

Закарпатці стали переможцями фінального туру Кубку України з пляжного волейболу

14-17 березня у м. Рівне відбувся Фінальний Тур Кубку України з волейболу пляжного ,у закритих приміщеннях ,серед юнаків до 18 років , в якій прийняло участь 13 кращих "пар" з різних областей України . До фінальної "четвірки"потрапили: Рівненьська область - м. Рівне , Одеська область - м.Іллічівськ , Запорізька область - м. Бердянськ   , а також- Закарпатська область , яку представляли- Роман Качур та Ілля Поліщук,вихованці ЗОДЮСШ м. Ужгород . У першому півфіналі зустрілися "пляжники" Іллічівська та Закарпаття , де в напруженій боротьбі перемога дісталася- вихованцям ЗОДЮСШ   м. Ужгород .

У турнірі за кубок "Карпатської Січі" змагалося 6 команд

23 березня в с.Кам'яниця до 74-ї річниці Проголошення Карпатської України спортивно-патріотичний рух "Карпатська Січ" організував турнір з міні-футболу.

Закарпатські школярі змагалися у спортивному орієнтуванні

Весна, на яку з нетерпінням чекає   абсолютна більшість європейців, все ніяк не дістанеться України. А спортсменам жарко за будь-якої   погоди: на змаганнях пристрасті киплять навіть за мінусової температури!

Закарпатські чиновники взяли участь у спартакіаді

У суботу, 23 березня, в ужгородському спорткомплексі «Юність» відбувся І тур обласної спартакіади серед держслужбовців. Учасників змагань привітав голова Закарпатської облдержадміністрації Олександр Ледида.

Одному з найстаріших гравців київського «Динамо»   Георгію Лаверу виповнилося 90 (ІНТЕРВ’Ю)

«У вирішальному матчі проти московського ЦДЧА в 1949-му я підійшов до Соловйова й сказав: «Б’юся об заклад, що не заб’єш
пенальті». І він дійсно влучив у перекладину...»

У спартакіаді із зимових видів спорту перемогли прокурори

У суботу, 16 березня, в селі Вишка Великоберезнянського району проведено Першу обласну спартакіаду із зимових видів спорту серед державних службовців. Участь у ній взяла і команда прокуратури Закарпатської області.

Фінансування спортивної галузі за три роки зросло   на 27 %

Про це у середу, 20 березня, розповів голова облдержадміністрації Олександр Ледида під час прес-конференції.

Пауерліфтинг. Закарпатці стали чемпіонами України

У Бориславі пройшов чемпіонат України з пауерліфтингу в жимі лежачи серед різних вікових груп, в якому взяли участь восьмеро закарпатських силачів.  

Ужгородські фехтувальники на всеукраїнському турнірі знову стали кращими

18-19 березня в Ужгороді в спорткомплексі «Юність» відбувся Всеукраїнський турнір з фехтування «Ліга 10-13». Юні ужгородські спортсмени знову показали високі результати.

Ужгородські гандболістки в Угорщині вибороли бронзу

Команда СДЮШОР «Карпати», гандболістки до 18 років, вибороли «бронзу» на одноденному турнірі в Угорщині.

Футбол, ПЛ. Чергові 0:1 в матчі за участю "Говерли" (ВІДЕО

«Говерла» вдруге поспіль програє в чемпіонаті з мінімальним рахунком.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат