Новини » СПОРТ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '8')or('0' >= '8')) and ((is_nonpublished <> '1')or(8 = '13')) order by id desc LIMIT 1920, 20

На Закарпатті пройдуть гірські автоперегони

12-13 квітня 2013 року, у мальовничому селі Ужок на Великоберезнянщині, проходитиме змагання сміливих і витривалих «Бескид –2013».

Футбол, КЗ. «Оноківці» майже забезпечили собі півфінал

У неділю відбулися перші чвертьфінальні матчі Кубка Закарпаття.

Футбол. «Таврія» — «Говерла». Післяматчеві коментарі + ВІДЕООГЛЯД матчу

Учора ФК "Говерла" перемогла у надважливому матчі "Таврію". Гра проходила у Сімферополі. У той же час полтавська "Ворскла" також перемогла і перемістилася на одну позицію вгору. Тепер найближчою командою є львівські "Карпати" від яких ми відстаємо на 8 очок. Попереду ще сім ігор у ПЛ.

Гандбол. "Карпати" переграють "Дніпрянку" в оброх матчах

«Карпати» впевнено перемагають третю команду Суперліги «Дніпрянку». Матч проходив у Херсоні.

Футбол. "Говерла" нокаутує "Таврію"

"Таврія", як і в матчі першого кола, не змогла чинити "Говерлі" ніякого опору і програла. Але якщо в Ужгороді кримчани забили хоча б один м'яч, то в Сімферополі вони не зробили навіть цього, причому могли пропустити набагато більше, ніж два голи, якби ужгородці були точнішими в завершальній стадії.

Футбол, КЗ. Визначилися чвертьфінальні пари

Відбулося жеребкування 1/4 фіналу Куба Закарпаття.

Футбол, ЛЄ. ФК «Рубін»: Один за всіх

Сьогодні відбудуться перші чвертьфінальні матчі Ліги Європи. Єдиний російський клуб у єврокубках казанський «Рубін» зіграє на «Стемфорд Брідж» з «Челсі».

Футбол, ЛЧ. Іспанські матчі

Перші чвертьфінали головного клубного змагання Європи не підкачали. Очікування, любителів футболу були виправдані, а їхні результати цілком відповідали грі. У других матчах будуть свої фаворити, однак і переможець визначатиметься саме в них.

В Ужгороді визначили переможців серед юних гандболісток

У вівторок, 2 квітня, в ужгородському спорткомплексі «Юність» відбулося закриття Всеукраїнських дитячо-юнацьких змагань з гандболу серед дівчат 1996-97 р. н. Привітав переможниць і заступник голови облдержадміністрації Іван Качур.

Футбол, ЛЧ. «Баварія» приймає «Ювентус», а ПСЖ — «Барсу»

Сьогодні відбудуться перші чвертьфінальні матчі в Лізі чемпіонів.

Футбол. До відповідального матчу з "Таврією" "Говерла" готуватиметься у Криму

Сьогодні команда клубним автобусом взяла курс на Кримський півострів. Тренерський штаб прийняв рішення поїхати в Крим задля проведення оптимальної підготовки до важливого матчу проти сімферопольської «Таврії», адже в Ужгороді погодні умови залишаються досить складними.

1/8 розіграшу кубку Закарпаття з футболу

31 березня 2013 року відбулися матчі 1/8 розіграшу кубку Закарпаття з футболу . Матчі 1/4 кубку пройдуть з двох ігор 07-14 квітня. Хто зіграє дома, а хто на виїзді вирішиться в середу 03 квітня в будинку футболу ФФЗ на жеребкуванні. початок жеребкування о 11:00 к.ч

Гандбол. "Карпати" зробили великий крок до другого чемпіонства

Чемпіонки України ще ближче наблизилися до свого другого титулу, перемігши   в домашніх поєдинках головного свого конкурента львівську «Галичанку».

Футбол. «Говерла» втрачає шанс наздогнати «Ворсклу» (ВІДЕО)

«Говерла» зіграла матч 22-го туру з «Іллічівцем» і була ближчою за суперника до здобуття трьох очок. Нічия більше влаштувала «Іллічівець», тоді як чергова втрата очок «Говерли» ще раз наблизила команду до пониження у класі. Відстань «Говерли» до 14-го місця залишилася такою ж, як і після 21-го туру.

Сергій Мошак обговорив перспективи українського тенісу з президентом МФТ Франческо Річчі Бітті

22 березня президент Федерації тенісу України Сергій Мошак в рамках щорічної конференції Європейської тенісної Асоціації (Tennis Europe) у Таллінні провів зустріч з президентом Міжнародної Федерації Тенісу Франческо Річчі Бітті.

600 метрів під землею, або...

...закарпатські петанкісти на Гіннесcівському турнірі в Польщі

Замкову гору в Ужгороді штурмуватимуть сотні закордонних спортсменів

26-30 вересня 2013 року в Ужгороді відбудеться «Кубок Дружби 2013», присвячений 50-річчю спортивного орієнтування в Україні. Колись, в жовтні 1963 року, неподалік Ужгорода були проведені Перші Всесоюзні Туристські змагання. Всього в них взяли участь 400 чоловік з усіх куточків СССР, серед яких було і 40 українців. Цього року спортсмени зможуть не тільки пробігти історичним маршрутом, а й зустрітися з учасниками першого старту. Наразі триває активний пошук ветеранів-орієнтувальників. Про це на прес-конференції повідомив директор Закарпатського центру туризму Володимир Чепа.

Закарпатці - чемпіони та призери з бойових мистецтв у Києві

22-23 березня у Київському Палаці спорту відбувся чемпіонат України з хортингу серед чоловіків та жінок, в якому брало участь біля 150 учасників із всіх обласних центрів України та республіки Крим.

Шашки. З Миколаєва з нагородами

Нещодавно у Миколаєві відбувся юнацький чемпіонат України з шашок-64 з класичної, швидкої та блискавичної гри. Чергові дві нагороди здобула Ольга Павляк із села Лоза, що на Іршавщині. Наша землячка змагалась серед дівчат 1997 року народження і молодші.

Вдалий виступ закарпатських самбістів на Кубку України

23 березня відбувся Кубок України із бойового самбо серед чоловіків, котрий чи не вперше приймало місто Черкаси. Загалом у змаганнях взяло участь 118 спортсменів із 15 областей України.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат