Новини » СПОРТ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-16') and ((cat_id = '8')or('0' >= '8')) and ((is_nonpublished <> '1')or(8 = '13')) order by id desc LIMIT 1880, 20

Турнір з петанку "Сакура 2013" зібрав 70 спортсменів з 9 країн(ФОТО)

Традиційний весняний турнір з петанку "Сакура 2013" пройшов цими вихідними в Ужгороді. Позмагатися за першість приїхали близько 70 спортсменів - представники 9 країн.

Футбол. "Метеор" продовжує лідирувати у Чемпіонаті Закарпаття

Відбулися матчі 4-го туру у Вищій та Першій лігах обласного Чемпоінату.

Футбол. «Говерла»: Шанси зменшуються, але залишаються (ВІДЕО)

В останньому турі ужгородський клуб програв «Кривбасу». Команда з Кривого Рогу в другому колі демонструє ефективний і практичний футбол, що досі дозволяє команді претендувати на п’яте єврокубкове місце. «Говерла» у матчі проти «Кривбасу» не виглядала приреченою, часто била по воротах суперника, старалася, однак цього виявилося замало.

Футбол. Матч 28-го туру «Говерла» проведе у Кривому Розі

Незважаючи на проблеми матеріального та побутового плану, «Кривбас» навесні показує хороші результати. Як результат, команда досі претендує на п’яте єврокубкове місце. «Говерла» також останнім часом покращила здобутки, зокрема, не йдучи з поля без забитого м’яча вже шість турів поспіль. Одночасно і показники в захисті стали кращими, ніж восени.

Футбол. "Поляна" знову з Кубком (ФОТО)

У четвер, 9 травня, на поле стадіону в селі Кольчино (Мукачівський район) вийшли команди ФК «Поляна» (Поляна) та ФК «Метеор» (Пістрялово), щоб у фінальному поєдинку визначити цьогорічного володаря Кубка Закарпаття з футболу серед аматорських команд.

"Карпати" 6 очок випередили ірпінський «Податковий університет» і стали чемпіоном України

  У четвер, 9 травня, в ужгородському СК «Юність» відбулось урочисте закриття чемпіонату України з гандболу серед жінок. Учасників та переможців вітали голова Закарпатської облдержадміністрації, Почесний Президент ГК «Карпати» Олександр Ледида та олімпійська чемпіонка з гандболу Ніна Гецко.

Чемпіонство ужгородських "Карпат" відзначать шоу-програмою

В понеділок, 13 травня, в Ужгороді відбудеться шоу-програма з відзначення перемоги в українському чемпіонаті гандбольного клубу "Карпати"

Гандболістки "Карпат" провели перший матч у новому спорткомплексі(ФОТО)

Вчора відбувся гандбольний матч між херсонською «Дніпрянкою» та ужгородськими «Карпатами». Турнірного значення він не мав, так як клубу вдалося оформити чемпіонство ще напередодні – у грі проти криворізької «Спарти».

Мукачівські орієнтувальники мандрують за маршрутом Закарпаття— Словаччина

Під час травневих канікул група орієнтувальників з мукачівського клубу спортивного орієнтування "Товариш" здійснить велоподорож по наймальовничішій частині Закарпатської низовини, що займає південно-західну окраїну Закарпаття та південно-східний кут Словацької Республіки.

Незабаром відбудеться фінальний поєдинок за кубок Закарпаття з футболу

В четвер 09 травня традиційно, в день Перемоги на стадіоні села Кольчино відбудеться, фінальний поєдинок кубку Закарпатської області з футболу.

Гандбол. Ужгородські «Карпати» достроково стали чемпіонами України

Ужгородські «Карпати» перемогли криворізьку «Спарту» 33:27, таким чином оформили достроково чемпіонство.

Футбол. Відбулись зміни серед лідерів Чемпіонату Закарпаття

У четвер 2 травня відбувся 3 тур чемпіонату Закарпаття у вищій та першій лігах. У Виноградові один із лідерів вищого дивізіону «Середнє» екзаменувало на міцність місцевий «Севлюш». Перед стартовим свистком присутні хвилиною мовчання вшанували Юрія Дудаша та Петра Продана, які трагічно пішли з життя. Їх поховання відбулось цього ж дня. Ю. Дудаш до 2011 року був плеймейкером команди «Севлюш» і одним із кращих півзахисників атакувального плану цього клубу. Петро Продан також провів бурхливу карєру, виступаючи в різних коамандах Виноградівщини та Закарпаття.

Футбол. "Говерла" — "Карпати" — 2:1

"Говерла" у домашньому матчі одержує вольову перемогу над "Карпатами" і продовжує боротьбу за виживання.

Закарпатці здійснили велотур до Токаю і Маріаповч довжиною майже 300 кілометрів

26-28 квітня закарпатські велолюбителі під керівництвом Йосипа Торпоі здійснили захопливу подорож українсько-угорським прикордонням - тур за маршрутом Берегово-Кішварда-Шарошпоток-Токай-Ніредьгаза-Маріяповч.

Закарпатець підкорив п’ять рекордів України

Виноградівець Михайло Гал підкорив п’ять рекордів України та підняв вагу, більшу за теперішній рекорд світу. І це ще не всі досягнення 42-річного важкоатлета на 5-х Всеукраїнських іграх ветеранів спорту з важкої атлетики, які наприкінці минулого тижня пройшли у Виноградові.

Гандбол. «Карпати» перемагають «Спарту»

19 та 20 квітня в жіночій Суперлізі відбулися ігри 10-го, перенесеного туру.

В Ужгороді відновлять роботу восьми тенісних кортів

Про це повідомив голова Закарпатської обласної адміністрації Олександр Ледида. У суботу, 20 квітня, він оглянув територію цих спортивних майданчиків поблизу ужгородського СК «Юність».

В Ужгороді відбулася першість серед школярів міста по силовому багатоборству

19 квітня Закарпатська школа-інтернат з поглибленим вивченням окремих предметів, що на вул. Загорській в Ужгороді, приймала завершальний день відбіркових змагань першості Ужгорода із силового багатоборства серед школярів.

Футбол. "Говерла" програє в Донецьку

Матч із "Металургом" став справді не простим для нашої команди. Перед матчем Олександр Севидов зізнався, що з усіх матчів, які залишилися, донеччани — найскладніший суперник.

Футбол, ЗЧЗ. «Шахтар» повернувся на вершину

В цьому році зимова першість Закарпаття з футболу з причини її недоукомплектованості учасниками не відбулась. Увагу вболівальників привернули зимові першості Ужгородського, Мукачівського, Виноградівського, Іршавського, Берегівського та Хустського районів. Деякі команди демонстрували близький до обласного рівня футбол.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат