Новини » СПОРТ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-20') and ((cat_id = '8')or('0' >= '8')) and ((is_nonpublished <> '1')or(8 = '13')) order by id desc LIMIT 220, 20

Йожефу Сабо виповнилося 80 років

Раз у чотири роки він відзначає свій день народження. На цей раз знаному колишньому гравцеві збірної СРСР, бронзовому призеру олімпійських ігор, багаторазовому чемпіону та володарю кубка СРСР, тренеру збірної УРСР та ФК «Динамо», ЗМС СРСР та ЗТ України Йожефу Йожефовичу Сабо — усміхнулася фортуна. Він має можливість не лише відзначити у 20–ий раз свій день народження, але й відсвяткувати чудовий ювілей.

БК Ужгород дав бій фавориту з Хмельницького

Про суботній матч "Ужгорода-УЖНУ-ЗОДЮСШ" проти "Хмельницької Політехніки" дізнавайтесь далі

Вихідні завершили переможно

15—16 лютого в залі № 3 СК «Юність» у двох матчах вищої ліги України зустрічалися сусіди по таблиці й конкуренти за потрапляння до плей-оф БК «Ужгород-УЖНУ-ЗОДЮСШ» та «ПНЕУ Кристал-2» (Чортків), тому одна звитяга була варта двох. Ужгородці також прагнули реаваншуватися за жовтневі виїзні поразки від цієї команди з Тернопільщини (75:94 та 59:91).

Урош Велепец: Ніколи не кажи "ніколи"

В останній день гонок в Поклюці ми поговорили в колишнім тренером жіночої збірної України, а нині персональним тренером Юлії Джими Урошем Велепцем. Нам цікаво було дізнатися дещо не тільки про співпрацю з Джимою, а й про те, як він бачить ситуацію з тренерством у жіночій команді України.

Мас-стартом завершився етап КС у Поклюці. Наші в аутсайдерах

Чоловічий мас-старт у Паклюці - неймовірна гонка! Перші дві стрільби і в лідерах французи. Третя стрільба і перевагу мали норвежці. Ну а після останньої стрільби першими зі стадіону вибігли знову французи - Майє та Фуркад. При цьому у Фуркада була перевага над його основним конкурентом Бьо-молодшим 10 секунд. При цьому третім вибіг зі стадіону німець Долль.

Дабл-мікс естафета у Поклюці не стала вдалою для української команди

На першому етапі за нас біг Артем Тищенко. Ще перший відрізок траси він йшов у загальній групі і після чистої першої стрільби Артем був сьомим з відставанням всього 5 секунд від лідера.

Біатлон. На естафеті у Словенії українці зупинилися за крок від медалей

Сингл-мікс естафета на етапі Кубка Світу в Поклюці, на перший погляд, могла трошки розчарувати українських вболівальників. Насправді ж, не все так погано.

Переможцями ювілейного турніру Йожефа Беци стали команди з Баранинців та Верхнього Коропця

Завершився Х Всеукраїнський благодійний турнір з футзалу пам’яті олімпійського чемпіона Йожефа Беци. Змагання проходили в Ужгороді 6—8 грудня. У цьогорічному розіграші прийняло участь 25 колективів: 16 команд U-11 (2009—2010 р.н.) та 9 дорослих аматорських команд.

Біатлон. На Кубку світу в Естерсунді у естафеті наші чоловіки краще виступили за жінок

Ми мали надію на жіночу естафету. Колись саме жіноча естафета давала нам найбільше позитивних емоцій. На жаль, цього разу у нас нічого не вийшло.

Вийшла книга про історію гандболу на Закарпатті

У вівторок, 10 грудня, о 15. 00 у прес-центрі ОДА (пл. Народна, 4, 2–ий поверх) відбудеться презентація книги «Закарпатський гандбол від витоків до Олімпу». Перед нею о 14.50 огляд стенду «ГК «Карпати» Ужгород — 50» та 125–річчя закарпатського футболу — фойє ОДА.

Біатлон. Юлія Джима здобула срібло на етапі Кубка світу в Естерсунді

Це була перша гонка Юлії Джими на КС в цьому сезоні і ми всі дуже хотіли побачити її. Сподівалися на хороший результат, бо знаємо цю спортсменку з характером та працелюбністю. Юля не підвела.

6—8 грудня в Ужгороді відбудеться Х ювілейний футзальний турнір пам`яті Йожефа Беци

Змагання проходитимуть в ужгородському СК "Юнсіть". Турнір є благодійним, але вхід для глядачів буде вільний.

Біатлон: Перші великі старти сезону

Учора відбувся перший етап Кубка Світу в Естерсунді, у   змішаних естафетах.

Володарем Суперкубка 2019 став ФК «Севлюш»

Минулої неділі відбувся суперкубковий матч між виноградівським «Севлюшем» та концовським «Витязем».

Переможцями обласних чемпіонатів з футболу стали "Севлюш" та "Колос" (І)

Закінчився Чемпіонат Закарпаття з футболу сезону 2019.

В Ужгороді відбувся міжнародний турнір з петанку Каштан-2019

Протягом трьох днів в Ужгороді тривали ігри Міжнародного турніру з петанку "Каштан-2019".

Першим чемпіоном України з довгих нардів став ужгородець

Ужгородець Роман Павлишин у фінальному двобої здобув першу історичну перемогу на офіційному Чемпіонаті України з довгих нардів. Роберт Балян з Одеси виборов срібну нагороду. Коло призерів закрив також ужгородець — Закір Геюшев. Турнір відбувся 14-15 вересня в Ужгороді на пл. Петефі за ініціативи Федерації нард Закарпаття та Всеукраїнської федерації нард.

Вперше в Ужгороді пройде Чемпіонат України з довгих нардів. Призовий фонд 50 тис. грн

14-15 вересня в Ужгороді пройде Чемпіонат України з довгих нардів. Організатори запрошують усіх бажаючих взяти участь у турнірі. Захід відбудеться за ініціативи Всеукраїнської ферерації нард та Федерації нард Закарпаття. Підтримують чемпіонат готельно-ресторанний комплекс “Кілікія”, Союз вірмен України, Товариство вірменської культури Закарпаття “Арарат”.

Переможцями Чемпіонату України з водного поло, що проходив в Ужгороді, стали львів’яни

В Ужгороді завершився Чемпіонат України з водного поло серед юнаків 2007 р.н. який проходив з 5 по 9 червня в Ужгороді на базі басейну   "Аква Ріо-Парк". У фіналі зустрілися команди Львова, Харкова, Києва та Ужгорода. У результаті напружених ігор перше місце отримали гравці СОК «Євроспорт» (м.Львів), 2-е місце посіла збірна Харківської області-1, бронзові призери чемпіонату ГО "ВА ім. О. Баркалова" - СДЮШОР ім. Я. Клочкової, м. Харків. Ужгородська команда ВК «Ужгород» на 5-тій сходинці.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат