Новини » СПОРТ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '8')or('0' >= '8')) and ((is_nonpublished <> '1')or(8 = '13')) order by id desc LIMIT 2060, 20

Керівництво ФК "Говерла" сьогодні дасть прес-конференцію

У понеділок, 14 січня, об 11.00 у прес-центрі «Закарпатської Правди» відбудеться   прес-конференція на тему: «Підготовка ФК «Говерла» до весняної частини чемпіонату 2012/2013».

У неділю "Карпати" зіграють з румунським ГК "Бая-Маре".

Паузу в чемпіонаті ужгородські "Карпати" заповнять товариським матчем у СК "Юність".

Жест чесності (мовою оригіналу)

Эта история не имеет никакого отношения к футболу, но она стоит того, чтобы быть рассказанной.

Футбол. "Говерла" тренується у Боздоському парку

Сьогодні гравці «Говерли» в чудовому настрої розпочали перший навчально-тренувальний цикл підготовки.

Футбол. «Говерла» починає новий футбольний рік

У середу, 9 січня, «Говерла» розпочинає готуватися до другої половини сезону 2012/2013.

Олександр Ледида вручив закарпатським олімпійцям ключі від нових квартир

Учасники XXI зимових Олімпійських Ігор Аннамарі Чундак та Йосип Пеняк отримали помешкання у новому житловому масиві в Ужгороді. А в закарпатського центру олімпійської підготовки від сьогодні з’явився сучасний мікроавтобус для виїздів на тренування та змагання.

Гандбол. «Карпати» підсилилися новою лінійною

В «Карпатах»   з’явилася нова гандболістка. 18-річна Ганна Лезиньска приїхала в Ужгород із Миколаєва, де грала за місцевий «Реал-МОШВСМ-НУК».   Тепер юна лінійна досягатиме успіху у складі чемпіона.

Жіноча збірна України виграла золото в естафеті в Оберхофі

Жіноча збірна України завоювала золоту медаль в естафеті 4x6 км на етапі Кубка світу в німецькому Оберхофі.

Мукачівець у десятці кращих шахістів України

ФІДЕ оприлюднила нові рейтинги станом на 1 січня 2013 року.

Гандбол. Перша поразка "Карпат" і чергова перемога

Відбулися матчі 14—15 турів. Ужгородські «Карпати» зустрічалися зі своїми конкурентками у боротьбі за чемпіонство львівською «Галичанкою».

Даміен Ле Таллек: Виступати у Першій лізі бажання немає

Переможець бундесліги, екс-футболіст дортмундської "Боруссії" та молодіжної збірної Франції розповідає про свої будні в Ужгороді, ділиться планами на майбутнє та згадує події не так давно минулих днів.

Перший матч з регбі пройде в Ужгороді

Ужгородська команда з американського футболу «Лісоруби-УжНУ» у наступному році візьме участь у Чемпіонаті України, сподівається на участь ужгородців у юніорській збірній країни та її поїздку на Чемпіонат Європи, а також проведе перший в Ужгороді матч з регбі.

Закарпатські орієнтувальники підбили підсумки минулого року

Щороку Державна служба молоді та спорту України, з метою популяризації кращих результатів роботи зі спорту вищих досягнень, спортивної майстерності і підготовки резерву до збірних команд України, стимулювання до високих спортивних результатів тренерів-викладачів і спортсменів, здійснює рейтингову оцінку досягнень у всіх видах спорту за результатами всеукраїнських та міжнародних змагань. Лідери визначаються кількістю медалей та найбільшою кількістю очок, що нараховуються за виборене місце в індивідуальних та командних видах програми.

У театрі змагалися силачі  

      У Мукачівському драматичному театрі за повного аншлагу пройшов відкритий чемпіонат області з класичного жиму лежачи, присвячений 30-річчю пауерліфтингу на Закарпатті, в якому взяли участь майже півсотні силачів з 12-ти команд нашого краю, Львівщини та Білорусі, котрі змагались у шести вагових категоріях за нагороди призового фонду, що склав близько 32000 гривень.

В Ужгороді провели турнір з міні-футболу

У середу, 26 грудня, в ужгородському спорткомплексі «Юність» відбувся турнір з міні-футболу. На майданчик вийшли збірні команди керівників області та районів, Ужгородської міськради,  правоохоронних та контролюючих органів, представників Федерації футболу Закарпаття.

Визначено найкращих закарпатціву спорті. версія «ВІЖИ-3000»

Підведено підсумки надзвичайно популярного конкурсу організованого міжнародною спортивно-футбольною експертною радою «ВІЖИ-3000» спільно з телеканалом «Тиса-1», газетами «Новини Закарпаття», «Срібна Земля - Фест», «Закарпатська правда», «Карпаті Ігас Со», «Неділя» та «Спорт-тайм». Найкращих людей спорту нашого краю визначали в п’яти номінаціях: «Людина спорту Закарпаття - 2012», «Кращий тренер Закарпаття - 2012», «Кращий спортсмен Закарпаття - 2012», «Людина футболу Закарпаття - 2012», «Кращий футболіст Закарпаття - 2012» та «Кращий шахіст Закарпаття-2012». А в четвер, 27 грудня в урочистій атмосфері в великому залі торгово-промислвої палати обласного центру відбудеться нагородження переможців та номінантів конкурсу.

Ужгородські "Лісоруби" готуються до Чемпіонату України

Ужгородська команда з американського футболу «Лісоруби-УжНУ» у наступному році візьме участь у Чемпіонаті України, сподівається на участь ужгородців у юніорській збірній країни та її поїздку на Чемпіонат Європи, а також проведе перший в Ужгороді матч з регбі. Про це під час прес-конференції в Ужгородському прес-клубі розповіли представники команди американського футболу «Лісоруби-УжНУ».

Сноубординг. Чундак і Пеняк виступили на етапі Кубка світу

Ужгородці Аннамарі Чундак і Йосиф Пеняк взяли участь у першому етапі Кубка світу, що проходив у Італії. Аннамарі показала   23-й результат серед 46-ти учасників, а Йосиф 47-й серед 64-х. Інші представники України Оксана Дмитрів та Олександр Белінський завершили змагання поза очковою зоною показавши найгірший результат.

Ярославський продав «Металіст»

Олександр Ярославський склав повноваження президента «Металіста» і продав клуб. Новим власником команди стала «Група компаній «ГазУкраїна», основним джерелом доходу якої є продаж скрапленого газу та бензину.

ГАНДБОЛ. «Карпати» трощать «Спарту» в чергових турах чемпіонату

У п’ятницю—суботу відбулися матчі 12 і 13 турів жіночої Суперліги. ГК «Карпати» на своєму майданчику впевнено розібрався з криворізькою «Спартою» в обох іграх, перемагаючи в кожній з різницею у 19 голів. Примітно, що у всіх інших поєдинках зафіксовано результати з перевагою лише у один м’яч. Після десяти зіграних матчів ужгородський ГК набирає максимальну кількість очок — 20. Наступний тур пройде з четверга по суботу. «Карпати» гратимуть на виїзді з найпринциповішим на даний момент суперником львівською «Галичанкою».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат