Новини » СПОРТ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '8')or('0' >= '8')) and ((is_nonpublished <> '1')or(8 = '13')) order by id desc LIMIT 2020, 20

Гандбол. "Карпати" виграють в чергових матчах Суперліги

Ужгородські «Карпати» впевнено перемогли вдома у свого давнього принципового суперника — «Податковий Університет» з Ірпіня — 35:25 та 40:24. Кращим бомбардиром у обох матчах стала Олена Уманець, яка закинула по 10 м’ячів у кожному поєдинку. Львівська «Галичанка» тур пропускала, через це вирівнялася кількість матчів зіграних кожною командою. Наступний тур 22—23 лютого. «Карпати» цей тур пропускають.

Біатлон. Україна здобуває п"яту медаль на ЧС

Збірна України завоювала срібло в жіночій естафеті на Чемпіонаті Світу в чеському Нове Мєсто. Перемогла в естафеті збірна Норвегії. Третє місце у збірної Італії.

Футбол. «Іванівці» пішли у відрив

Минулої неділі відбулись матчі 7 туру зимової першості Мукачівського району з футболу.

Влада обіцяє   повернути стадіон «Автомобіліст» Ужгородській   ДЮСШ № 1

Під час прес-конференції заступник міського голови Владислав Фленько пообіцяв, що стадіон «Автомобіліст» повернуть Ужгородській ДЮСШ № 1. Ще навесні минулого року рішенням сесії Ужгородської міської ради стадіон «Автомобіліст» площею 0,5 га збиралися віддати футбольному клубу «Ужгород», який грає в чемпіонаті області.

Футбол. Перші матчі в Лізі Європи для українських клубів виявилися невдалими

Відбулися перші матчі 1/16 фіналу Ліги Європи. Майже забезпечили собі вихід до 1/8 фіналу іспанський «Леванте» і скромна чеська «Вікторія», які добилися розгромних перемог, а ось володар Кубка «Атлетико» програв удома «Рубіну».

Футбол. Після «Шахтаря» в бій вступають «Динамо», «Дніпро» і «Металіст»

Шахтар не втримав перемогу в Донецьку. Результативна нічия в першому матчі на руку гостям. Німці мають бути задоволені двома виїзними голами і тим, що двічі відігралися, та й показаної грою теж. «Шахтар» на своєму полі виглядав переконливо, але не потрібно забувати про різницю між станами суперників у цей час року. Тому при всій якості своєї гри, «Боруссія» не виглядає непрохідною командою для «Шахтаря».

Далі відразу три українські команди зіграють цього вечора у Лізі Європи.

У Мукачеві пройшли валентинівські змагання (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Тренери та випускники клубу спортивного орієнтування "Товариш", що працює при Закарпатському центрі туризму і спорту учнівської молоді, провели до Дня Св. Валентина, 13 лютого, у Мукачеві "Пригодницьку гонку з нагоди Дня святого Валентина". Метою організаторів було залучення дітей до занять спортивним орієнтуванням, загальне оздоровлення, популяризація спорту.

Закарпатська студентка взяла срібло у чемпінаті України з пауерліфтингу (ФОТО)  

У Харкові пройшов молодіжний чемпіонат України з пауерліфтингу серед спортсменів до 23-х років, на якому Закарпатську область представляла студентка   факультету фізичного виховання і спорту УжНУ Єлизавета Бан. Змагаючись у ваговій категорії до 52 кг, вона підняла у присіданні 140, у жимі – 95, у тязі 130 кг і зібрала суму триборства 365 кг, що на 15 кг вище за норматив майстра спорту України.

Футбол. «Шахтар» відкриває футбольний сезон в Україні

Сьогодні в Донецьку відбудеться бій чемпіонів України та Німеччини.

Футбол. «Говерла» перемагає «Тренчин»

12 лютого ужгородська «Говерла» зіграла третій спаринг на завершальному тренувальному зборі в турецькій Анталії. Суперником закарпатців став шостий клуб (станом на сьогодні) словацької Суперліги — ФК «Тренчин».

Сноубординг. Пеняк і Чундак продовжують виступи на Кубку світу

8 лютого у Роглі (Словенія) відбувся етап Кубка світу зі сноуборду в паралельному гігантському слаломі.

Іван Шіц: "У Чемпіонаті СНД "Говерла" участі не братиме""

Ужгородська «Говерла» отримала офіційне запрошення взяти участь в обговоренні майбутнього об’єднаного чемпіонату Росії та України з футболу.

Фехтування. Анатолій Герей здобув бронзу у турнірі «Білий ведмідь Берліна»

9—10 лютого в Німеччині відбувся шпажний турнір із більш ніж 50-ти річною історією «Білий ведмідь Берліна».

Фехтування. Сергій Горецький — чемпіон, Владислава Харькова — срібна призерка

Медаль найвищої проби виборов ужгородець Сергій Горецький на етапі європейського кадетського циклу з фехтування на шпагах, який відбувся 9 лютого у польському Кракові.

Волейбол. Ужгородські "пляжники" треті на першому турі Кубка України

З 17 по 20 січня в Ужгороді відбувся Перший тур Зимового Кубку України з пляжного волейболу в закритих приміщеннях. У змаганнях взяли участь 19 команд з різних областей України.

Футбол. "Говерла" грає внічию з "Работнічками"

Відбувся другий матч другого збору в Туреччині. Цього разу "Говерла" зіграла внічию.

Біатлон. Український вікенд на Чемпіонаті світу

Сьогодні, 10 лютого, в чеському Нове-Место в рамках Чемпіонату світу завершилася гонка переслідування у жінок. До фінішу першою прийшла Тура Бергер. На другому місці завершила гонку Христина Палка. Наша Олена Підгрушна завоювала бронзу, залишивши всього в неповних двох секундах позаду Ольгу Зайцеву.

Гандбол. "Карпати" не гратимуть зі збірною Словаччини

На жаль, молодіжна збірна Словаччини не зіграє з   чемпіоном України 12 лютого в "Юності". Команда не приїде через велику кількість травмованих.

Футбол. «Грозний» не такий вже й грізний

Як інформує офіційний сайт грозненської команди на вже до 8-ї хвилині наша команда вела з рахунком 2:0. Далі ужгородці забили і третій гол. У другому таймі «Терек» намагався відігратися, і все ж зумів двічі вразити ворота «Говерли».

Волейбол. Чемпіонат Іршавщини набув відкритого статусу

Протягом лютого – початку березня на майданчиках Іршавських ЗОШ 1-3 ступенів №1 і №2 та Загатської ЗОШ 1-3 ступенів проходитиме відкрита першість Іршавського району з волейболу.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат