«Барселона» - «Динамо» Київ: Фаті і Депа не будуть щадити киян

20.10.2021 10:07 СПОРТ



В рамках 3-го туру групової стадії Ліги чемпіонів «Барселона» вдома зіграє проти київського «Динамо». Матч, який пройде 20-го жовтня о 19:45 в столиці Каталонії.

Положення «Барселони» таке, що каталонців влаштує тільки перемога, якій кияни навряд чи зможуть перешкодити. Лінію на майбутню гру букмекерська контора Фонбет розписала так: П1 - 1,25, нічия - 6,50, П2 - 10,80. Ця букмекерська контора має свої організації в багатьох країнах, на порталі «Рейтинг Букмекерів» можна прочитати огляд Fonbet.kz та відгуки про цю БК.

«Барселона» наразі знаходиться на останньому місці в турнірній таблиці групи Ліги чемпіонів. Синьо-гранатові стартували в турнірі з поразки з великим рахунком від «Баварії» (0:3) в Мюнхені, а потім з аналогічним рахунком поступилися «Бенфіці» в Лісабоні, поставивши під сумнів прохід в раунд плей-офф.

При цьому команда Рональда Кумана подала ознаки життя в минулу неділю, коли в рамках чергового туру Прімери була оформлена вольова перемога над «Валенсією» (3:1) в домашній грі.

«Динамо» з самого початку не вважалося претендентом на боротьбу за перші два рядки групи E, де кияни стартували з домашньої нічиєї проти «Бенфіки» (0:0), а потім без шансів поступилися в Німеччині «Баварії» (0:5).

При такому розкладі чемпіону України буде складно зачепитися навіть за третю позицію групи, яку на даний момент біло-сині ділять якраз з «Барселоною».

У минулому скликанні ЛЧ «Барселона» двічі обіграла «Динамо» на груповій стадії. В іспанській зустрічі «синьо-гранатових» домоглася перемоги з рахунком 2:1, а в Києві кияни поступилися з більшим рахунком - 0:4.

«Динамо» потрапило в поточний розіграш Ліги чемпіонів безпосередньо, але якісного посилення складу чемпіон України не отримав, а з тим набором гравців, якими володіє Луческу, скласти гідну конкуренцію навіть нинішній «Барселоні» біло-блакитні навряд чи зможуть.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат