Дебют «Миная» в УПЛ: Могло бути і гірше

admin 20.11.2020 08:38 СПОРТ

Ужгородський «Минай» готується до відновлення виступів в Українській Прем’єр-лізі після паузи на матчі збірних, і поки що турнірне становище підопічних Василя Кобіна достатньо оптимістичне як для дебютного сезону на найвищому рівні.

Третє місце з кінця турнірної таблиці – зовсім не привід для гордості для будь-якої футбольної команди, проте якщо вести мову про «Минай», в офіційній історії якого менше восьми десятків матчів взагалі, і менше десяти – в УПЛ зокрема, такі результати після третини зіграного сезону являються достатньо оптимістичними.

Так, «Минай» не є фаворитом ліги і в кожному з матчів закарпатського колективу букмекери не вважають його шанси на перемогу суттєво вищими за шанси суперника, достатньо лише поглянути на котирування компанії Melbet на останні поєдинки підопічних Василя Кобіна, щоб це зрозуміти. Проте в ряді поєдинків ужгородці вже довели, що не стануть головною «жертвою» УПЛ цього сезону – перемога над «Олександрією» (1:0), яка ще минулого сезону грала в Лізі Європи,а також бойова нічия з «Колосом» (2:2), який представляв Україну в Європі вже цього сезону, доводять, що у «Миная» є потенціал.

Не забуваємо і про те, що команда Кобіна зіграла на один матч менше за своїх конкурентів. Все через славнозвісний коронавірус, який не тільки завдає нищівного удару по розкладу спортивних змагань і часто перемішує події в календарі матчів, на які пропонує заключити парі Топ букмекерських контор, але і ніяк не дасть зіграти «Минаю» матч проти футбольного клубу «Львів» в чемпіонаті України. Цю гру вже переносили двічі через спалах COVID-19 в складі львівського колективу, і враховуючи те, що «леви» один з головних аутсайдерів нинішнього чемпіонату, можна сподіватися на те, що закарпатці зможуть розраховувати в цій баталії на здобуті бали. А букмекери навряд чи на цей раз будуть давати котирування на гру з перевагою суперника «Миная».

Суттєво полегшує життя ужгородців в цьому сезоні в те, що до Першої ліги вилітає лише одна команда з 14-ти учасників. Це означає, що «Минаю» для збереження прописки в еліті достатньо буде виступити краще за всього лише один колектив, а кризових клубів в УПЛ наразі не так вже й мало. Втім, є підозра, що просто збереження місця серед кращих команд України команді Василя Кобіна буде замало, і вона зазіхне на щось більше. В амбіціях клубу переконаємося ще і під час зимового трансферного вікна. Якщо «Минай» підсилить склад новими якісними гравцями, то можна і на першу «шістку» Прем’єр-ліги замахнутися!

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат