Турнір пам’яті Володимира Югаса виграли хмельничани

Володимир ТАРАСЮК, ФФЗ 28.11.2017 15:02 СПОРТ

В Ужгороді завершилися змагання з міні-футболу пам’яті футбольного арбітра міжнародної категорії, голови Федерації футболу міста Ужгород, заступника директора Ужгородської ДЮСШ № 1.

Команди U-11 із Хмельниччини, Львівщини, Закарпаття та Словаччини розпочинали з групової стадії, а далі поступово просувалися до фіналу. Заключні поєдинки в спорткомплексі «Юність» виявилися динамічними, результативними й доволі напруженими. Так, скажімо, у шести завершальних матчах, де розігрували місця з 1 по 12, 4 рази було зафіксовано мінімальну (в один м’яч) перевагу одного з колективів.

Зокрема, у поєдинку за 3 місце «Білгород-сіті» поступився ФК «Львів» – 1:2. У зустрічі ж за 1 місце ДЮСШ № 2 з Хмельницького здолала ФК «Мункач» – 3:0.

Тим не менше, мукачівці стали срібними призерами.

Після завершення ігор відбулася церемонія нагородження. Її здійснили організатори, зокрема Олександр Роман (Федерація футболу Ужгородського району) та Володимир Мухлинін (ЗОБФ «За майбутнє покоління»), а також автор цих рядків.

Команди першої четвірки були відзначені дипломами, а призери – іще й медалями, та Кубками.

Крім того, індивідуальні призи отримали окремі гравці – кращі в амплуа:

«Воротар» – Єгор Клименко (ДЮСШ № 2 Хмельницький);
«Захисник» – Андрій Омельчишин (ДЮСШ № 2 Хмельницький);
«Півзахисник» – Тимофій Шапран («Білгород-сіті»);
«Нападник» – Євген Різов (ФК «Мункач»);
«Гравець» – Віталій Качмар (ФК «Львів»);
«Бомбардир» – Геннадій Сіксай (ФК «Мункач»).

Крім того, за хорошу гру окремо відзначили Олександра Андрійканича («Зінедін-2» Ужгород), Артура Канчія («Олімп» Ужгород) та Максима Штанчикова (ДЮСШ № 2 Хмельницький).

Що ж, приємно, що турнір В.Югаса вже відбувся вшістнадцяте, укотре приніс дітям радість, а що на ньому в призерах і наша, закарпатська, команда, то теж тішить.

Володимир ТАРАСЮК, ФФЗ

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат