В Ужгороді та Перечині пройшли дитячі змагання з гандболу

Гойс Вікторія 19.11.2017 00:38 СПОРТ

Цими вихідними наш край знову був переповнений гандбольними баталіями. 18 листопада у с. Барвінок в спорткомплексі «Золота гора» проходили змагання Чемпіонату області з гандболу на призи клубу «Стрімкий м’яч» серед дівчат 2005-2006 р.р.н.

У змаганнях прийняли участь команди ДЮСШ м. Тячів (тренер Божук Ю.П.), ДЮСШ «Хуст-Нарцис» (тренер Гуріна В.), ЗОШ Хуст (тренер Мазур І.), СДЮСШОР 2005 (тренер Беке Д.), СДЮСШОР м. Берегово (тренер Косоні К.), СДЮСШОР 2006 (тренер Калуцька М.). З перших матчів одноіменним лідером стала команда підопічних Беке Д. з обласного центру. Дівчата з великою різницею переграли всіх суперниць і відповідно посіли 1 командне місце. У чемпіонок особливо виділялися своєю грою воротар-Брая А., капітан Смокоровська А., Соскида К., Сливянчук Я., Хома А. Хочеться відзначити, що багато команд приїхали на змагання досить омолодженим складом, замість 2005 р.н. змагалися гандболістки 2006 і 2007 р.р.н. А у юному віці рік і два різниці суттєво впливають на результат гри всієї команди. Другу сходинку Чемпіонату вибороли спортсменки ЗОШ Хуст, а третіми стали берегівчанки.   Всі переможці були нагороджені кубками, медалями та грамотами від управління молоді та спорту ОДА. Після обласних змагань команда СДЮСШОР 2005 прийме участь 4-8.12.2017 року у зональних змаганнях Чемпіонату України, що проходитимуть у м. Хотин Чернівецької області.

Всі команди висловлюють щиру подяку голові ФГЗ Ледиді О.О. за надання спортивної зали «Золота гора» для проведення Чемпіонату області.

***

Також 18 листопада у м.Перечин в спортзалі Перечинської ЗОШ були проведені змагання ІІ туру Чемпіонату області з гандболу «Дитяча ліга» серед юнаків 2003-2004 р.р.н Нагадаємо, що у цьому турнірі приймають участь команди ДЮСШ м.Перечин (тренер Янкович В.), ДЮСШ «Хуст-Нарцис» (тренер Науменко Д.), ДЮСШ смт В. Березний (тренер Ходаковський М.), ОДЮСШ «Спартак» (тренер Попович О.), та СДЮСШОР «Карпати» м. Ужгород (тренер Шайбаков А.). У цьому турі було зіграно п’ять матчів і всі вони були надзвичайно цікаві і напружені. А результати ігор такі:
Хуст – СДЮСШОР – 15: 15
В.Березний – Спартак – 9 : 22
Перечин – Хуст – 10 : 13
Спартак – СДЮСШОР – 15 : 13
Перечин – В.Березний – 22 : 15.

Тож після другого туру турнірна таблиця змагань має такий вигляд:
1 місце – ДЮСШ «Хуст – Нарцис» - 11 очок
2 місце – ОДЮСШ «Спартак» - 10 очок
3 місце – СДЮСШОР «Карпати» Ужгород – 9 очок
4 місце – ДЮСШ Перечин – 6 очок
5 місце ДЮСШ В.Березний – 4 очка
А у командах- учасницях слід відзначити стабільну і якісну гру таких спортсменів:
У перечинців – Горіна Андрій, Кость Василь, Гудак Андрій, у великоберезнянців – Мейсарош Андрій, Рубець Євген, Рудейчук Олексій, у спартаковців – Хававка Олександр, Надич Андрій, Заярнюк Марк, у хущан – Бордей Олександр, Попович Василь, Бонь Олександр, а у сдюсшорівців – Шайбаков Нікіта, Беке Даніель, Воробєнко Богдан.
Командам залишилось зіграти ще два тура, які будуть проведені навесні. Тож вся боротьба за медалі ще попереду.

Гойс Вікторія

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат