Учні з Ужгородщини гідно виступили на змаганнях "Козацький гарт"

18.10.2016 16:28 СПОРТ

У черговий раз пройшли спортивні змагання у рамках Всеукраїнського фізкультурно – патріотичного фестивалю «Козацький гарт», які проводить Міністерство освіти України.

Цього разу змагання проводилися у селищі Ворохта на Івано – Франківщині. Традиційно склалося так, що честь нашої області, вже удев'яте представляла команда з Ужгородщини. Команда сформована з учнів Лінцівської і Киблярівської шкіл. Програма змагань розроблена так, щоб учні показали свою фізичну силу, знання з історії України часів козацтва   і творчий потенціал.

До змагань учнів готували вчитель Лінцівської школи – Володимир Бабинець та Киблярівської – Юрій Бабинець. Педагог – організатор Віталія Булина взяла на себе підготовку команди до творчого конкурсу – презентація команди, за яку отримали грамоту « За найкраще представлення своєї області.

У змаганнях взяли участь 21 команда з усіх областей України. Цьогорічний виступ ужгородців був удалим. Юні спортсмени завоювали   друге місце у стрибках   через скакалку, четверте у стрибках в довжину з місця. У конкурсі знавців   « Історія українського козацтва» посіли сьоме місце. Дуже швидкими були у спортивній естафеті. Перетягування каната між командами Закарпаття і Сумщини було   найдовшим і найвидовищнішим за всю історію змагань і тривало 1 хвилину 15 секунд.

У загальному заліку наші учні стали четвертими. Нажаль, їм не вистачило всього півбала, аби увійти у трійку найкращих. Вихованець Лінцівської школи Сергій Гандич стрибнув у довжину з місця 2,64 метра. А учень Киблярівської школи Олександр Гопак пробіг дистанцію « Човникового бігу» за 8,6 сек. Результати цих   учнів були одними з найкращих серед усіх   учасників змагань. Із   позитивними емоціями, найкращими враженнями, новими друзями з усієї України команда Ужгородщини   повернулася додому і розпочала підготовку до нових стартів. А ціль одна - увійти у трійку найкращих.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат