Важкоатлетка з В. Березного здобула бронзу на Чемпіонаті Європи

Управління молоді та спорту Закарпатської ОДА 14.09.2016 16:32 СПОРТ

13 вересня у польському місті Нови-Томишль пройшов юнацький ЧЄ. У складі збірної України виступила вихованка Закарпаття – майстер спорту України - Марія Гангур. Спортсменка підняла в сумі 162 кг і здобула бронзову нагороду.


Свої перші кроки у цьому виді спорту юна спортсменка починала у спортивному залі загальноосвітньої школи Великого Березного під керівництвом тренерів ДЮСШ, майстрів спорту у минулому- Опаленика Івана Івановича та Джупини Юрія Юрійовича. Чемпіонка району та області у 2015 році Марія продовжує тренуватися у складі учнів-спортсменів ШВСМ.

У цьому ж році її зараховують до резервного складу збірної України . У 2015 році Гангур Марія стала абсолютною переможницею чемпіонатів України з важкої атлетики у ваговій категорії 48 кг серед кадетів та шкіл вищої спортивної майстерності України Крім того, вона чотириразова володарка срібних нагород чемпіонатів та Кубку України серед молоді та дорослих; їй належить 5 рекордів України у юнацькій категорії.

2016 рік Гангур М розпочала у ранзі кандидата збірної країни . У п᾽ятьох всеукраїнських стартах цього року уже у ваговій категорії 53 кг у неї 12 медалей срібного гатунку, в т. ч. у ривку, поштовху та сумі піднятих кілограмів.

Управління молоді та спорту Закарпатської ОДА

ТЕГИ : важка атлетика

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат