Уп"ятницю в Ужгороді відзначатимуть День фізичної культури та спорту

Управління молоді та спорту Закарпатської ОДА 07.09.2016 13:12 СПОРТ

Сьогодні у прес-центрі Закарпатської ОДА відбулася прес-конференція за участі начальника управління молоді та спорту Віталія Ерфана, який детально розповів про особливості підготовки до урочистостей відзначення Дня фізичної культури та спорту, що відбудеться 9 вересня на площі Народній.


Серед основного — це відзначення найкращих спортсменів та тренерів області преміями. "Відповідно до пункту програми розвитку фізичної культури та спорту спільним розпорядженням Закарпатської облради та облдержадміністрації передбачена матеріальна винагорода кращим представникам з видів спорту за поточний рік. Наразі маємо 474 подання на матеріальні винагороди. Суми коливаються від півтори тисячі до 5-ти тисяч гривень. Спортсмен та тренер отримають однакову суму", — розповідає Віталій Ерфан.

Також незабаром стануть відомими підсумки від Міністерства молоді та спорту України, де буде оприлюднений рейтинг областей. Відповідно зможемо побачити на якому місці розташувались спортсмени із Закарпаття, які результати демонстрували впродовж року.

9 вересня впродовж цілого дня очікується напрочуд насичена програма. Спортсмени демонструватимуть свої навички, здобутки, присутні зможуть самі взяти участь у спортивних змаганнях, конкурсах.

Управління молоді та спорту Закарпатської ОДА

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат