Ужгородців запрошують взяти участь у благодійному марафоні

admin 29.07.2016 12:07 СПОРТ

Від поліційного оркестру, сальси і вареників з яфинами – до фаєр-шоу! У п’ятницю в Ужгороді триватиме благодійний творчий марафон


П’ятниця, 29 липня, Ужгород, Ротарі Парк – з 11.00 і до 23.00! Це час і місце зустрічі на яскравому, творчому і смачному дійстві.

Благодійний захід для допомоги волонтерці Євгенії Напуді та на підтримку закарпатських військових організовують творчі і небайдужі ужгородці. І щиро запрошують усіх городян та гостей міста!

Провідна волонтерська спільнота краю – Рух підтримки закарпатських військових уперше в’язалася за комплексну організацію великого заходу. Ідея – амбіційна: зробити цікаве і смачне свято кожному гостеві.

У програмі – марафон за участі різноманітних виконавців, фольклорних колективів і гуртів, а також поліційного оркестру. Паралельно триватиме ярмарок майстрів генд-мейд та майстер-класи. Також на святі вчитимуть латиноамериканських танців – від румби до сальси.

Окрема локація присвячена дітям – у них буде чимало розваг. Час її роботи з14.00 і до 19.00. Коротка програма наступна: акції “Серце для Жені” та “Долоні миру”, активні і творчі ігри з дітками; майстер-клас з плетіння браслетів, розмальовування пряників; аквагрим; дитяча фотозона, о 17.00 – спільне запускання мильних бульбашок. Працюватиме і безпрограшна волонтерська лотерея. Звісно, будуть і пригощання-кавування від партнерів благодійного заходу та волонтерська “Ведмежа” кухня. Фірмові лимонади від Руху підтримки закарпатських військових, оригінальні вареники із особливими закарпатськими начинками (як от свіжими яфинами), кольорові млинці, які пектимуть у вашій присутності – це лише частинка яскравого меню.

Протягом 12 годин заходу музиканти змінюватимуть один одного, триватимуть розваги і спілкування, атмосфера повинна бути дружньою і веселою, а від погоди очікується сприяння. Як і від усіх ужгородців, котрих чекають у Ротарі парку (за транспортним мостом на правому березі Ужа) з 11-ї. Саме в цей час свято відкриє запальний і урочистий оркестр обласної поліції! А завершить благодійний марафон фаєр-шоу. Відтак обирайте собі зручний час і вирушайте родиною розважитися та до долучитися до доброї справи!


«Карпатський об’єктив»

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат