Чому провал України на Євро - це класно (ДОПОВНЕНО)

admin 22.06.2016 10:07 СПОРТ

Ганебне Євро-2016 для України, насправді, дуже класна штука, якщо правильно нею скористатися і вбити в собі "ньюсовків"


Збірна України встановила антирекорд Євро, ставши першою командою в історії чемпіонатів, яка не забила жодного голу протягом 5 матчів.

Україна програла три гри на Євро-2016 з різницею -5 - всі гноблять Михайла Фоменка, але не бачать головного - це все класно.

З цієї ганьби розумні люди мають винести кілька уроків на майбутнє. І ось деякі з них.

- Тепер потрібно менше піаритися. Ну, справді, годі піаритися на збірній. Годі стояти з прапором у ВІП-ложі, показуючи, що ти великий фанат виключно заради потрапляння "у ящик". Годі говорити пафосні промови про "повторення успіху Джамали" на Євро. Повторили - стали першими, хто вилетів. Тут і проводи збірної, на яких можна було б обійтися без політиків.

Чому провал України на Євро - це класно - фото 1

- Не можна втручатися у роботу тренерського штабу. Ні, серйозно, ви справді думаєте, що не виклик "росіян" Селезньова, Бутка і Зінченка на матчі з Кіпром та Уельсом, а потім відсутність їх на проводах - це ініціатива тренерського штабу? Ініціатива - це довиклик цих людей на збори в Італію, після проводів. Тренерський штаб завжди хотів бачити цих людей у збірній. Правильно це чи ні - інше питання.

Ви справді думаєте, що Тимощука повезли на Євро, бо він такий лідер роздягальні? І де ж той лідер тоді був, раз так все погано. А призначення Шевченка у тренерський штаб потрібно ще комусь пояснювати детально? Все значно простіше. Фоменко був безхарактерним тренером. Куди дівся той характер, який був у Фоменка - тренера в 90-х - велике питання. Чиновники ФФУ втручалися у роботу тренерського штабу. І все б нічого, якби "росіяни" не поїхали на Євро. А так - плювок в обличчя фанатам і напруга навколо збірної.

- Зміна тренера може стати класним стрибком вперед, якщо розпочнуться реформи у і. А цей провал має стати їхнім стимулом. Насправді, Україні давно пора починати грати у двох форвардів. На цьому Євро дане питання назрівало, але Фоменко - консерватор. Шевченко може змінити підхід.

- В українському футболі величезні проблеми. Талантів з перспективою на 5-10 років дуже мало. Про це сурмлять тренери юнацьких збірних, але їх не чують. Дуже слабка пропаганда футболу, неправильно працюють клубні академії, заточені на результат. Керівництво ФФУ має розпочати глобальні реформи у юнацькому футболі. Про деякі з них ми писали. Ці реформи не принесуть жодного піару сьогодні. Вони можуть дати результат завтра. От і побачимо, що важливіше.

- Більше не треба переоцінювати збірну України. Розповідати про купу молодих талантів, зірок "світового класу" на флангах. Ярмоленко, Коноплянка та решта переоцінених футболістів, можливо, як і кожні люди "мильні бульбашки", після болючого падіння зроблять реальну оцінку своїх можливостей. І почнуть працювати, наполегливо, до сьомого поту, щоб довести - ні, не нам, - собі те, що вони можуть. Там є потенціал.

- Ми нарешті маємо зрозуміти, що інвестиції у сьогоднішній прогрес, у реформи - це прибуток завтра. ФФУ отримала 12 млн євро за вихід збірної на ЧЄ-2016. Далі виплати від УЄФА зростатимуть. Вкладіть ці гроші не у чартер для дружин футболістів, а в поля, в підготовку менеджерів, в перебудову підходів, в навчальні програми для тренерів, щоб зламати їхнє совкове мислення - завтра ви заробите більше. Це бізнес, хлопці. Футбол - це бізнес. Класний бізнес.

- У футбольних чиновників залишається вибір: бути і надалі примітивними "ньюсовками" або стати реальними реформаторами, що вміють змінювати систему і заробляти. Час пішов.

Андрій Коваленко


http://sector.depo.ua/

+++++++++++++++++++++++++++

Збірна України - найгірша команда Євро-2016


За підсумками всіх матчів на груповому етапі чемпіонату Європи з футболу 2016 року збірна України стала найгіршою командою турніру.

Українці не забили жодного голу та поступилися у всіх трьох матчах із загальним рахунком 0:5.

Інші ж команди або забивали, або завершували свої матчі нічиєю, як, до прикладу, збірна Австрії, яка також ще не відзначалася, однак має й одну гру в запасі — сьогодні "динамівець" Александар Драговіч разом зі своїми партнерами пройде екзамен дещо сенсаційною збірною Ісландії.

Таким чином "синьо-жовті" вже стали найгіршою командою турніру.

Крім того, наша футбольна збірна встановила абсолютний антирекорд Євро — українські футболісти не забили у 5 матчах поспіль, що відбувалися в рамках фінальних турнірів Євро. А це найдовша мовчазна серія в історії форуму.

Також "збірна" стала третьою командою в історії чемпіонатів Європи, яка не забила жодного голу протягом турніру. Раніше таким антидосягненням могли похвалитися лише збірні Туреччини (1996 рік) і Данії (2000 рік).

http://zak-kor.net/

++++++++++++++++++++++++

Коноплянка поскаржився на незаслужену критику після провалу на Євро-2016

Півзахисник збірної України Євген Коноплянка (НА ФОТО) незадоволений критикою, якій піддалася збірна після провалу на Євро-2016. Про це він заявив у спілкуванні з журналістами, передає football24.ua.
Збірна України, нагадаємо, програла всі свої зустрічі – Німеччині, Північній Ірландії та Польщі. При цьому підопічні Михайла Фоменка так і не спромоглися забити у ворота суперників.
"Позитив? Ми вийшли з групи на Євро, всі були задоволені, а тепер всіх собак на нас спустили, коли ми не вийшли з групи. Ну молодці, нехай далі нас критикують. Я нормально до цього ставлюся", – сказав Коноплянка.
"Я особисто позитивна людина, я на цьому не зупиняюся, дивлюся вперед – життя триває", – заявив футболіст.

http://7dniv.info/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат