Ужгородці – у фіналі «Шкіряного м’яча – Кубку Coca-Cola»

06.06.2016 17:57 СПОРТ

На Київщині у містечку Вишневе стартувала фінальна частина молодшої вікової групи всеукраїнського турніру «Шкіряний м’яч – Кубок Coca-Cola». У цій групі між собою змагаються 8 кращих шкільних команд України – переможці всеукраїнських зональних турнірів.


У перший день змагань відбулося жеребкування турніру, а також юні футболісти визначали кращих у володінні елементами техніки гри у футбол: жонглюванні, ударах на точність та дальність. Приємною новиною є те, що під час жонглювання м’ячем з результатом 246 разів переміг учень ЗОШ № 19 міста Ужгород Артур Мушак, щоправда Єгор Кузнецов із Сум показав такий же результат. Для визначення абсолютного переможця відбудеться додатковий конкурс між Артуром та його суперником.

За результатами жеребкування групового етапу змагань, ужгордці потрапили до квартету «А» разом із командами ЗОШ № 1 м. Кременчука   Полтавської області, ЗОШ № 1 м. Суми та ЗОШ № 20 міста Бердянська.

У групі «Б» змагаються столична ЗОШ № 301, Гімназія № 2 м. Дубно Рівненської області, представник Донеччини білозерська ЗОШ № 13 та команда ЗОШ села Слобода-Шаргородська Вінницької області.

У першому матчі футболісти ужгородської ЗОШ № 19 легко здолали опір футболістів з Бердянська та перемогли 4:1. У другій грі з рахунком 1:0 перемогли команду з Кременчука. Результат останньої гри групового етапу для ужгородців не впливав на долю першого місця. Можливо, це і стало причиною програшу команді з Сум – 1:2.

За результатами групового етапу команда Ужгорода посіла перше місце і завтра, 7 червня, побореться за чемпіонський титул у протистоянні з ЗОШ № 301 з Києва.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат