"Зелені берети" зі всієї країни змагались в Ужгороді

admin 25.05.2016 17:35 СПОРТ

У місті Ужгород у Боздоському парку культури та відпочинку, на базі Чопського прикордонного загону, завершилися змагання з легкоатлетичного кросу.


25 травня, у Боздоському парку культури та відпочинку, на базі Чопського прикордонного загону, завершилися змагання з легкоатлетичного кросу між прикордонниками з усієї України. Відкриття змагань відбулося на стадіоні "Авангард", де раніше пройшов чемпіонат ДПСУ зі службового багатоборства.

Під час урочистого відкриття усі присутні хвилиною мовчання вшанували загиблих воїнів – прикордонників. Пізніше заступник начальника Чопського прикордонного загону – начальник відділу персоналу полковник Юрій Кирюхін подякував спортивному комітету за організацію і проведення змагань та зазначив:

"Для всіх нас - це чудова нагода зустрітися з бойовими побратимами, друзями, колегами. Коли йде війна, фізична витривалість дуже актуальна, тому такі змагання є особливо важливими для прикордонників, адже вони не лише загартовують, але й формують бойовий дух".

У змаганнях з легкоатлетичного кросу взяла участь 31 команда у якій 124 військовослужбовці, серед яких 43 чоловіки - є учасниками антитерористичної операції. Разом з тим, участь приймали 2 майстри спорту України міжнародного класу, а саме лейтенант Волошин Віталій та молодший сержант Дубоносов Віталій, 6 майстрів спорту та 4 кандидати у майстри спорту.

Після завершення урочистих заходів, спортсменів відвезли до Боздоського парку, де власне вони і змагалися за першість по бігу на дистанціях 1000м., 2000м., 3000м. та в естафеті.

Підсумовуючи результати, цьогоріч серед регіональних управлінь перше місце посіло Азово - Чорноморське, друге місце – Західне регіональне управління, а третє місце виборола Національна академія Державної прикордонної служби України, - інформує прес-служба Чопського прикордонного загону.

http://uzhgorod.net.ua/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат