«Сакура» побила всі рекорди

Федерація петанку України 13.05.2016 19:35 СПОРТ

Цьогорічний традиційний міжнародний турнір із петанку «Сакура», який проходив у Ужгороді 6—8 травня, побив усі рекорди за 9 років свого існування.


У турнірі взяли участь представники з 15 країн: України, Росії, Білорусі, Литви, Естонії, Словаччини, Угорщини, Польщі, Чехії, Голландії, Данії, США, Марокко, Бельгії та Німеччини.

У перший день відбулися індивідуальні змагання. Перемогу здобув член збірної Польщі Єджей Сліж. Друге місце у словака Марека Соболича, а третє та четверте місця посіли ужгородці Петро Гойс та Іван Колодій відповідно.

Наступного дня відбулися змагання дуплетів (по два гравці в команді). Перемогу здобула команда з Голландії, яка у фіналі переграла дуплет із Харкова. Третє місце в команди у складі ужгородки Олени Колодій та киянки Наталії Бурної, які у грі за бронзу перемогли пару у складі Маріо Презутті з Данії та киянина Олександра Заломайкіна.

В останній день турніру відбулися змагання команд-триплетів (по три гравці в команді). Перемогу здобула інтернаціональна команда у складі представника Марокко Брахіма Чхаїбі, словака Душана Ланчарича та Андрія Волошка з Харкова. Друге місце дісталося триплету в складі ужгородця Петра Гойса, естонки Еве Ойдсалу та Євгена Осокіна з Росії. Третє місце у харків’ян Леоніда Брагіна, Влада Годованця та Павла Грибачова.

Всього в турнірі взяли участь понад 110 учасників. Цього року турнір пройшов у незвичному для себе місці — в парку «Підзамковий», бо на алеях Боздоського парку влаштували фестиваль із шашликами та горілкою. Мер Ужгорода пообіцяв побудувати в місті професійні майданчики для петанку в парку «Боздоський», щоб більше не було подібних ексцесів. У свою чергу Федерація петанку України щиро дякує Сергієві Ратушняку та керівництву кантрі-ресторану «Арізона» за допомогу в проведенні турніру «Сакура». Вдячні також за допомогу в організації турніру екс-депутатові ВР Іванові Бушку, депутатові Закарпатської обласної ради Владиславові Поляку та краєзнавцю Федору Шандору. Крім того, щиро дякуємо компанії Carlsberg за надані напої для учасників турніру, а керівникам фірм «Людмила» Олексієві Химинцю та «Світ оптики» Сергієві Павленку за подарунки переможцям та призерам. Окрема подяка готельно-ресторанному комплексу «Кілікія» та фірмі «Добре печиво».

 photo Carsberg_zpszxaqv3eu.jpg

Федерація петанку України

ТЕГИ : петанкпиво львівське

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат