Б. Петровський: "Ми гратимемо вдома і маємо порадувати вболівальників".

10.05.2016 19:02 СПОРТ

Заключний тур ЧУ з гандболу серед жіночих команд Суперліги пройде в Ужгороді з 15 по 17 травня. Розклад матчів ужгородського туру.


До завершення чемпіонату жіночої Суперліги командам провідної четвірки турнірної таблиці залишилось зіграти по три матчі.

Всі вони пройдуть під час фінального туру в Ужгороді з 15 по 17 травня. Ігри прийматиме спорткомплекс «Карпати Арена». Три попередні з’їзні тури пройшли у захоплюючій боротьбі. «Галичанка» спочатку перехопила лідерство у «Карпат», а потім зміцнила свої позиції на чолі турнірної   таблиці. Аби вдруге поспіль стати чемпіоном львівській команді достатньо здобути одне очко в трьох заключних матчах. Результати «Карпат» на другому етапі першості значно знизились, що значною мірою пояснюється низкою травм провідних виконавців. Втім на своєму майданчику ужгородська команда, вочевидь, докладе максимум зусиль аби виграти всі матчі.

Борис Петровський, головний тренер «Карпат»:

Ми гратимемо вдома і маємо порадувати вболівальників. Це буде нашою мотивацією. Команда повернулась до тренувань після свят. Щодо ситуації з травмованими, то сподіваємось, що відновиться і буде готова грати Іванна Мигович. По іншим травмованим гравцям без змін. В лазареті команди перебувають Дар’я Кот, Тетяна Кільч, Надія Воронова.

Після завершення сезону буде   ротація. Хтось піде в іншу команду, є бажаючі продовжити кар’єру за кордоном. Про це будемо говорити вже після останнього туру та Кубка України (Фінал чотирьох Кубка пройде 20-21 травня в Городенка).

Суперліга. Четвертий з’їзний тур другого етапу
15-17 травня. Ужгород. СК «Карпати Арена»

15 травня
14.00 «Галичанка» - «Дніпрянка»
16.00 «Карпати»- «Спартак»

16 травня
16.00 «Спартак» - «Галичанка»
18.00 «Дніпрянка» -   «Карпати»

17 травня
11.00 «Дніпрянка» - «Спартак»
13.00 «Галичанка» - «Карпати»

14.45 – нагородження призерів та церемонія закриття чемпіонату

ТУРНІРНЕ СТАНОВИЩЕ

ТЕГИ : гандболгк карпати

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат